Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo ljubav'

Saborska posla: Pogledajte što je Gordan Maras poklonio Pernaru

Ivan Pernar
Foto: Facebook/Ivan Pernar
1/4
17.02.2017.
u 12:45

– Vidim da stalno nosiš istu kravatu, ovo je moj poklon tebi – poručio je Maras zastupniku

Saborski zastupnik Ivan Pernar pohvalio se danas na društvenoj mreži da mu je SDP-ov Gordan Maras poklonio kravate. Naime, Pernar je prije nekoliko dana zamolio Marasa da mu složi kravatu, a SDP-ovac je primijetio da Pernar stalno nosi istu kravatu.

– Vidim da stalno nosiš istu kravatu, ovo je moj poklon tebi – poručio je Maras zastupniku te me poklonio tri kravate koje je unaprijed i složio.

Podijeljeni su bili i komentar oko same geste. Jednima je bila smiješna i neprimjerena, dok su drugi napisali da je Maras dobar čovjek, nebitno u kojoj je stranci.

>> VIDEO Pernar s govornice šutio za mlade koji napuštaju zemlju, Culej s mobitela puštao hrvatsku himnu

Komentara 43

BI
Binga01
12:49 17.02.2017.

Lolek i Bolek

PL
plahutar
13:04 17.02.2017.

Stanlio i Olio!

OL
olrajt
12:52 17.02.2017.

...a je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije