Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.02.2014. u 14:00

Tko se boji slika nereda i nemira, nek gleda zabavni RTL Danas, oni 5 minuta rađe potroše na pojavu bijele, valjda Putinove jahte u Trogiru

Vijest da je Andrija Jarak s Nove TV počeo pratiti sindikalne prosvjede u Hrvatskoj dosta je zabrinjavajuća, pa me čak nazvala mama i pitala "pa kaj bu i kod nas počelo"? Ja sam majci objasnio da je samo pod utiskom grupiranih vijesti o neredima, policiji, prosvjednicima, suzavcu iz Ukrajine, Venezuele i Turske. No, očito se u naš puk uvlači crv straha od nemira.

Tko se boji, neka gleda RTL Danas, jer se samo njima može dogoditi da u dnevniku pet minuta izvještavaju o pojavi bijele jahte u Trogiru. Jahta, tak, tak, malo veća od 50 metara, stigla je na remont, ostat će nekoliko mjeseci, a posebna je jer je u vlasništvu Ruske države. - Zove se "Galeb", poput one Titove, krenuo nas je zainteresirati spiker RTL-a. A onda, nakon zapleta, Titova se jahta naglo premetnula u - Putinovu jahtu.

Koja se zove "Čajka" (Galeb po ruski, kažu na RTL-u). Prilog je kao, doslovce "Bombu u Trogiru" najavio urednik Bobić, a onda riječ dao vidno uzbuđenoj Ivani F. Marković, koja je anketirala stanovnike Trogira, otprilike pitanjem, jel' u redu da dođe Putinova jahta, pa onda i on sam, na što su se turistički profinjeni stanovnici Trogira uglas složili da neka "dođe i Putin na kupanje".

Nakon ovog polunadrealnog, a zabavnog priloga, postalo je nadrealno kad sam čekirao da je čajka i ukrajinska riječ za galeba, ali da znači i lađu koju su u rabili Kozaci. Putinova jahta, ukrajinska ptica-lađa Čajka, Trogir. Predlažem novi prilog - novinar pronalazi skrivenog putnika u jahti - nestalog bivšeg proruskog predsjednika Ukrajine Janukoviča. Bomba u Trogiru 2, reći će Bobić.

PLUS

Sve je ekonomija, kažu na Zapadu. Sve je politika, kažu kod nas. A sve to zajedno, samo u Poslovnim vijestima Vedrana Kukavice na HTV 4.

MINUS

RTL Danas, kažu 'otvoren je Centar financijskih aktivnosti za Tevine (kupila Plivu) lokacije u Europi'. Što je to, e to u par sekundi nitko nije shvatio.

>> Putinova luksuzna jahta duga 53,8 metara na remontu u Brodotrogiru

Komentara 5

MA
marlboro69
15:03 26.02.2014.

Uopće ne znam odakle je došao taj urednik rtl vijesti! A što se tiče izvjestitelja bilo da su rtl ili nova tv to je bože sačuvaj! Trokiraju prilikom javljanja u živo kao stojadin na-15

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
17:45 26.02.2014.

Vidio sam Janukovića kod Milorada Pupovca

IS
istri
21:31 26.02.2014.

sto mislite stme, da je mozda dosa u posjet njegovim prijateljima, (miljonerima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije