Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao na sastanak

Reiner sutra s predstavnicima klubova oko dogovora za sjednicu na kojoj će Orešković predstaviti svoju Vladu

Željko Reiner
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
17.01.2016.
u 20:02

O pojedinostima sastanka s predstavnicima 13 klubova u Saboru nisu željeli govoriti, napominjući kako će se sve znati u ponedjeljak.

Predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner pozvao je na sutrašnji sastanak predstavnike svih saborskih klubova kako bi se dogovorili o načinu rada na zasjedanju sazvanom za petak, 22. siječnja, potvrđeno je u Saboru. 

O pojedinostima sastanka s predstavnicima 13 klubova u Saboru nisu željeli govoriti, napominjući kako će se sve znati u ponedjeljak. 

U petak, 22. siječnja mandatar Tihomir Orešković Saboru će predstaviti svoju Vladu i njezin program te zatražiti njegovo povjerenje.

Sabor bi, uz to, u petak trebao izabrati svoje potpredsjednike, te čelne ljude i članove 30-ak saborskih radnih tijela.  

>>Petrov: Kandidati će ići na razgovor s Oreškovićem; Reiner: Nadam se da će do 22. siječnja biti potvrđena Vlada

Komentara 9

PI
pinkec
04:39 18.01.2016.

Sretno sutra u Hrvatskom D. Saboru! Šta se desilo HRT-u? Nema TV na zahtjev?

JE
jeremijabaruh
22:16 17.01.2016.

Ako gosp. Orešković bude temeljio svoju aktivnost predsjednika Vlade na reformama koje je do sada iznio akademik Reiner za svoju funkciju predsjednika Sabora, naredni mandat će biti sličan dosadašnjim.

SS
sokac sa drave
10:36 18.01.2016.

Imas ljude koje kada vidis shvatis da je ono mutan typ.Tako mi djeluje ovaj sto niti retorikom niti ponasanjem ne odise nekom pamecu.Kako je on dosao do akademske titule,otkud mu vrijeme za pisanje pjesama navodno pored politike radi jos kao lijecnik?Provjeriti diplome i titule,sumnjiv je jednostavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije