Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJA SE KAO ŽENA

Razotkriveni prevarant prijetio novinarki: 'Završit ćeš kao Pukanić'

ema branica
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
28.09.2016.
u 17:24

Privatni detektiv otkriva kako ova osoba ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela

Emisija Provjereno prošlog je tjedna imala prilog o muškarcu koji se predstavlja kao žena. Radi se o osobi koja se predstavlja kao medicinska sestra Ivana Zdravka Josipa Radoš.

Pišu kako se radi o Titu Gubiću iz Bjelovara, muškarcu koji je navodno promijenio spol. U prošlotjednom prilogu objavili su priču Renate Gredelj, kćeri Alojzija Cesara koja je ispričala kako je ta osoba uselila u kuću njezina oca te su i sklopili ugovor o životnom partnerstvu. Imali su potpisan i ugovor o doživotnom uzdržavanju i trokatnica u zagrebačkoj Dubravi pripala je Ivani Zdravki Josipi Radoš.

Priča je sada dobila nastavak. Privatni detektiv otkriva kako ova osoba ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela, a Provjereno je i u posjedu presude iz srpnja ove godine, koja ga osuđuje na zatvorsku kaznu od godinu dana i osam mjeseci.

Da je slobodan, ali i opasan, u to se uvjerila novinarka Ema Branica kojoj je dotični muškarac zaprijetio.

– Završit ćeš kao Pukanić – poručio je.

>> Zbog prijetnji ravnateljici Tito Gubić morat će u zatvor

Komentara 5

HR
HrvatOs
18:45 28.09.2016.

Novinari znaju biti h...a

CI
cika123
23:59 28.09.2016.

Ne smatram se glupom ženom li nije mi jasno zašto se ovdje napada novinarka umjesto da budete zahvalni što je razotkrila prevaranta.

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
01:26 29.09.2016.

SUTRA U ČETVRTAK (29.09.2016.) IDE NASTAVAK EMISIJE "PROVJERENO" NA TELEVIZIJI NOVA-TV O TITI GUBIĆU. Odmotava se klupko o Titi Gubiću, koji se predstavlja kao "žena" Ivana Zdravka Josipa Radoš. Ovih dana vodi se kazneni postupak pred Općinskim sudom u Bjelovaru,aru, radi trgovinom ljudima. On je dopremio neke muškarce iz BiH-a, ograničenih intelektualnih sposobnosti... Neke je čak nagovorio da prose po gradu Zagrebu. Tito je ucijenio svog "roba" da mora vračati dugove za usluge. Čak je svojim klijentima i stvari osobne zaplijenio. Njegov osobni rob na-prosio je skoro u nekoliko mjeseci oko dvije tisuće eura. Muške osobe je podvodio, za novac. Pogledajte obavezno popularnu emisiju "PROVJERENO", i uvjerite se sami što Tito Gubić, radi: krade pečate, dokumente,.., čak i doktorima koji su ga liječili bankovne kartice s kojih je podigao novac na tisuće kuna... Muškarac koji se predstavlja kao žena! Ima preko 120 kaznenih djela! Pravomoćna zatvorska presuda! A on još uvijek je slobodan!?! I pritom je ljut na način kako NOVA-TV-e izvještava. Pogledajte - kako je prijetio novinarki i u lice je pljunuo Emi Branici. To ima samo u ovoj zemlji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije