Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u vrhu

Raspušten osječki HDZ, povjerenik je Ivan Radić

ivan radić
Foto: HDZ
22.04.2015.
u 22:56

Dosadašnji predsjednik Kramarić doprinio je osnaživanju HDZ-a u Osijeku predano radeći u najtežim vremenima za HDZ. Novo vrijeme i nova snaga pred nas su postavili nove izazove, priopćili su iz stranke

Raspušten je osječki HDZ, na čijem je čelu bio Damir Kramarić. Odluka je to županijskog odbora stranke, a priopćili su ju kasno večeras.

Ivan Radić novi je povjerenik ogranka, a do novih će unutarstranačkih izbora “vladati”  uz 16 članova povjerenstva.

– Dosadašnji predsjednik Kramarić pridonio je osnaživanju HDZ-a u Osijeku predano radeći u najtežim vremenima za HDZ. Novo vrijeme i nova snaga pred nas su postavili nove izazove, a to je još predaniji rad na učvršćivanju i pozicioniranju HDZ-a u gradu – kazao je Ivan Anušić, čelnik osječko-baranjskog HDZ-a.
Na povjereniku je, dodao je, velika odgovornost jer im predstoje parlamentarni izbori na kojima očekuju maksimalan angažman svih članova gradske i županijske organizacije.

– HDZ je najjača politička opcija u Hrvatskoj koja je uvijek donosila pozitivne promjene u društvu pa je pred Povjerenstvom zadaća da, na tom tragu, iznjedri najboljeg i najkvalitetnijeg kandidata te novo vodstvo Gradske organizacije koje će pridonijeti razvoju i boljitku političkog života u gradu Osijeku – zaključuje Anušić.

>> Osječki HDZ-ovci dali ostavke u Odborima, a direktori mandate na raspolaganje

Komentara 37

MA
Marko1337
23:27 22.04.2015.

Bravo za Karamarka. Sve garniture treba smjeniti, gdje nema rezultata. HDZ mora sa novim i čvrstim snagama dignuti Hrvatsku sa dna kamo nas je dovela zločinačka partija

MS
mislav_st
07:48 23.04.2015.

Bitno je da se skine ovu žgadiju iz SDP-a s vlasti, a ujedno mi je i drago što priliku dobivaju mladi ljudi, ali istinsku priliku a ne kozmetičku!

CU
culobranimir44
07:41 23.04.2015.

Bravo za HDZ, novo je vrijeme u koje idu sa novim snagama! Sretno novom vodstvu u daljnjem radu za bolje sutra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije