Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Metkoviću

Pogledajte kako teku radovi na kući Bože Petrova koju sufinancira država

Kuća u izgradnji Bože Petrova
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
05.02.2017.
u 13:51

Podigla se prašina oko izgradnje te kuće, odnosno financiranja jer je Božo Petrov zatražio subvencionirani kredit Agencije za promet nekretninama (APN)

Čini se kako su u punom jeku radovi na izgradnji obiteljske kuće predsjednika Sabora Bože Petrova u Metkoviću.

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

Podigla se prašina oko izgradnje te kuće, odnosno financiranja jer je Božo Petrov zatražio subvencionirani kredit Agencije za promet nekretninama (APN)

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa utvrdilo je u prosincu prošle godine kako nema zakonske prepreke da predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov koristi subvencionirani kredit Agencije za promet nekretninama (APN) za gradnju kuće u Metkoviću, ali i pozvalo Petrova da razjasni situaciju oko broja članova domaćinstva za koje se traži odobrenje kredita.

- APN daje mogućnost svim građanima Republike Hrvatske da iskoriste, ako im je to prva nekretnina i ako su kreditno sposobni, subvencije za prvu nekretninu ili kupnju stana, izgradnju kuće, kupnju građevinskog materijala. To je nešto što apsolutno svaki građanin može iskoristiti. Prethodno sam pitao Povjerenstvo za sukob interesa imam li ja tu mogućnost. Povjerenstvo je odlučilo da imam pravo na to, kao što na to imaju pravo svi. Zaista mi je smiješno da se razgovara o tome da imam zdanje od milijun kuna – kazao je Petrov.

Medijima koji su otvorili ovu priču, dodao je,očito je bio problem napisati da je riječ o 120.000 eura, izjavio je u prosincu Božo Petrov.

>>Petrov: Baš mi je drago da ispadam maneken za neke popuste koje imaju svi građani Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 46

PO
pozornik66
14:34 05.02.2017.

Šta ne pišete o Josipovićevim stanovima koje vride milijune a ne o staroj kući u Metkoviću BPetrova

DU
Deleted user
14:59 05.02.2017.

Jooooj, pa de vam je pamet bila s tim slikama, napravili ste reklamu izvođaču i projektantu, to se nesme, budu vas kaznili!

SU
sufit
14:51 05.02.2017.

Nije kuca na Pantovcaku ili luksuzni stan u Zagrebu. Skromna obiteljska kuca u Metkovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije