Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka u eteru

Radio 101 odgovorio na obračun voditelja s vlasnikom radija!

Matko Antolović
Foto: Matko Antolović/Facebook
23.05.2014.
u 10:06

"Kada je riječ o voditelju Matku i njegovoj izjavi iznesenoj u eter, on zbog toga nije pretrpio nikakve posljedice", napisao je Vrbanac.

Radio 101 obratio se priopćenjem nakon što se voditelj Matko Antolović kroz eter obračunao s vlasnikom radija Thomasom Alexanderom Thimmeom zbog informacije da želi prekinuti akciju prikupljanja pomoći stradalima u poplavi.

"Što se tiče humanitarne akcije 'Budi moja voda' koja je pokrenuta u ponedjeljak, 19. svibnja 2014, samoinicijativno od djelatnika samog Radija, budući da vlasnik Radija 101, u prvi trenutak nije bio upoznat s detaljima tijeka akcije, kao što su skladištenje, evidencija i osiguranje, na naše  objašnjenje da je akcija dobro pripremljena i koordinirana s Crvenim križem, razriješene su sve nedoumice. Akcija ni u jednom trenutku nije prekinuta i nastavlja se do petka 23. svibnja. Ako bude potrebno, akcija će se nastaviti i dalje", napisao je Silvestar Vrbanac u ime Radija 101.

Vrbanac dodaje kako zbog izjave izrečene u eter voditelj Antolović nije pretrpio nikakve posljedice. "Kada je riječ o voditelju Matku i njegovoj izjavi iznesenoj u eter, on zbog toga nije pretrpio nikakve posljedice, na vlastiti zahtjev odobren mu je kratki godišnji odmor. Nakon toga, vraća se na Radio", napisao je Vrbanac u priopćenju. Što je Antolović poručio vlasniku radija, poslušajte u snimci ispod teksta.

>>Poslušajte kako se voditelj Radija 101 u eteru obračunao s vlasnikom!

Komentara 4

OB
Objektivno...
10:54 23.05.2014.

Ajd hvala Bogu (ako je tako? Za sada vjerojatno je, ali... ne bih se iznenadila da se voditelju sprema "puška" Nije ni radnik Baumaxa koji je prijavio državne inspektore kako u svoje gepeke uzorkuju robu koju su obećali platiti, a a eto neki otišli i u mirovinu, a još nisu platili. Kada onda misle platiti? Hoće li očev dug platiti njegova djeca koja se bave časnim sudačkim poslom? Ili će biti ona stara da jabuka ne pada daleko od stabla? Nije nevažno da je radnik koji je prijavio korumpirane državne inspektore dobio otkaz. OK, ne odmah nego kasnije dok su mu napakovali Nominiram Matka za novinara godine, a istodobno ga molim da trenutni imunitet iskoristi da javnost senzibilizira za donošenje Zakona o zviždačima. Predsjednik Republike podržava donošenje tog zakona a Vlada RH već godinama odugovlači. Nacrt tog zakona je dr. D.G. odavno izložio u Hrvatskom novinarskom društvu pa ne znam zašto se ne bi poslao u saborsku proceduru. Nemora po hitnoj proceduri. Matane, navali i proslavi se. Svako dobro tebi i obitelji

PR
protuudar
11:08 23.05.2014.

Bravooo Matko, moja podrška tebi i tvom istupu, ako ti to kaj znači ! Teško je danas povijati leđa, gutati knedle i biti u strahu za posao koji dnas fakat život znači, a kada imaš obitelj pogotovo, te nekaj reči gazdi u facu. U tom strahu za vlastiti posao i za egzistenciju obitelji postali smo biljke koje se boje išta izreči jer u ovom neofašistoidno robovlasničkom radnom sistemu gazda odmah prijeti otkazom. Pa kam je ovo sve otišlo! ???

DU
Deleted user
12:03 23.05.2014.

depresija je prirodna obrana od nečeg negativnog, tko sa vragom tikve sadi o glavu mu pucaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije