Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA PRAVOSUĐA

Radimir Čačić: Očekujem da će Bandić sada dati ostavku

Radimir Čačić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
10.03.2015.
u 17:42

Zakonski ga nitko ne priječi da se ponovno kandidira na izborima, rekao je Čačić

– S obzirom na događanja oko Milana Bandića očekujem da će zagrebački gradonačelnik sada dati ostavku jer ga zakonski nitko ne priječi da se ponovno kandidira na izborima – rekao je predsjednik Reformista Radimir Čačić na konferenciji za novinare u Zadru.

– To što su dvije različite sudske odluke u jednom danu bile oko Bandića govori samo o tragediji hrvatskog pravosuđa i smatram da je ono najlošiji institucionalni temelj Hrvatske. To je sramotno i nije slučajno baš u ovom trenutku proširena istraga protiv Bandića – rekao je Čačić.

Čačić je rekao kako neće rušiti Vladu, a na parlamentarnim izborima u 9. izbornoj jedinici uvjeren  je u bar jedan saborski mandat.

>> Bandić ide u pritvor i mora uplatiti 15 mil. kuna u proračun

>> 'Tomislav Karamarko sastavljat će novu Vladu'

Komentara 29

DU
Deleted user
18:26 10.03.2015.

Jesenti milu bigulicu, da mi je znati koga briga za to što očekuje naš bajni Čačić Ratko. Ili pak što očekuje Čehok dr.Ivek, ili Sanader dr. Ivek ili Josipović dr. Ivek, ili ne daj Bože Kosor Jaca, ili Holy dr.. Mirelica ili Pusić dr. Vesnica itd. itd.

DU
Deleted user
18:35 10.03.2015.

Milioni se mogu vratiti ali ljudski zivoti nikad

L0
luena 01
18:49 10.03.2015.

Ovo nije slucajno kaze Cacic....Kod nas nista nije slucajno sve je sa predumisljajem i promisljeno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije