Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proziva gradonačelnika

Pupić Bakrač: Kalmeta zatajio da je KK Zadar u blokadi dva mjeseca?

Božidar Kalmeta
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.02.2015.
u 12:54

- Za takvo što se u uređenim demokratskim društvima podnosi odgovornost - ističe Marko Pupić Bakrač.

Zadarski vijećnik s liste Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač opet je zbog stanja u košarkaškom klubu Zadar prozvao zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmetu.

Štoviše, u svom dopisu Kalmeti i direktoru KK Zadra Borisu Skroči traži odgovore jesu li blokadu KK Zadra tajili dva mjeseca i poziva na odgovornost.

- Nevjerojatno je da je KK Zadar u blokadi od 4.12.2014 godine a da mi o tome doznajemo dva mjeseca nakon toga i to iz medija. Sam gradonačelnik je na sjednici vijeća 22.12.2014. godine rekao da iza KK Zadar mora stati Gradsko vijeće jer nema tko drugi. Na istoj toj sjednici zatajene su nam informacije o neisplati plaća i blokadi računa kluba. Za takvo što se u uređenim demokratskim društvima podnosi odgovornost - ističe Marko Pupić Bakrač.

>> Proziva Kalmetu: Prezaduživanjem je uništena zadarska košarka!

Komentara 5

Avatar mili99
mili99
13:07 09.02.2015.

Pupić-Bakrač jadnik, puna mu usta Kalmete. Da li je ovaj ista u zivotu napravio osim sto priča o Kalmeti. Samo ga po tome poznajemo.

OB
ObrenM
13:33 09.02.2015.

Ulaskom Pupica u Akciju mladih,saznali smo,da smo godinama bili u zabludi u svezi sa pojmom mladosti.Njegovim ulaskom u stranku mladih saznajemo,da su mladi i oni koji su presli 50 godina.On je prava osoba koja moze govoriti o postenju.Sjetimo se afere sa njegovom suprugom,dok je upravljala zadarskom zracnom lukom.Bez dozvole vlasti uzela je par stotina tisuca kuna,koje nije htijela vratiti i zato je dobila otkaz.Njezin suprug je rekao da ce njenim odlaskom zracna luka propasti.Medjutim nakon nje zracna luka je imala najuspijesniju sezonu.Osim ekscesa i blacenja drugih nista drugo nije ucinio.

Avatar StudentZG
StudentZG
13:55 09.02.2015.

Kad će više ovaj uglađeni gospodin lopov u tamnicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije