Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doktor Ante Ćorušić upozorio:

Prijevoz pacijenta daju strancima, a MORH je posao obavljao za trećinu njihove cijene

Ante Ćorušić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
11.08.2015.
u 18:46

Isti tip helikoptera tih talijanskih tvrtki kakav bi mogao uskoro poletjeti nad Hrvatskom u Rumunjskoj se srušio

– Ako do kraja tjedna nitko ne izjavi žalbu na natječaj, Ministarstvo zdravlja sklopit će ugovor s tvrtkama EliFriulia i AirGreen za obavljanje helikopterske hitne medicinske pomoći te im isplatiti devet milijuna kuna za četiri mjeseca probnog rada u Hrvatskoj.

Isti tip helikoptera tih talijanskih tvrtki kakav bi mogao uskoro poletjeti nad Hrvatskom u Rumunjskoj se srušio – upozorio je prof. dr. Ante Ćorušić, predsjednik HDZ-ova Odbora za zdravstvo na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

MORH je radio isti posao za tri puta manju cijenu, naime, ovoj će se tvrtki za očekivanih 240 sati leta platiti 10,7 milijuna kuna. Ovo je bacanje državnog novca – istaknuo je predsjednik HDZ-ova Odbora za zdravstvo.

>>Propao milijunski posao, bolnice bez osiguranja

>>Gradit ćemo tri bolnice, a liječnici će istodobno raditi za više ustanova

Komentara 42

MI
MileKubura
19:16 11.08.2015.

Gospodine profesore ova lopovska vlast od prvog dana radi sve protiv naroda pa na žalost i u zdravstvu. Sreća je profesore da to narod sve vidi i da ce na izborima ma kad bili partijom obrisati pod. Narod sve vididi sto nam rade kradu, zadužuju i zatiru sve hrvatske vrednote.

TO
torcidaš
19:18 11.08.2015.

Gospodine to je njihova prica kradu nemilice a stalno pričaju o krađi.

OL
oluuja
19:24 11.08.2015.

Mogu sve sto hoće ali nece dok hoće, Hrvati ce ih na izborima zaustaviti Oluuuuja se sprema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije