Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predstavljena zbirka pjesama "Kad sve završi" pokojne Kristine Šušnjare

kristina šušnjara
Miranda Cikotić/PIXSELL
16.12.2009.
u 19:20

U sjećanje na Kristinu na Ekonomskom fakultetu u Splitu okupili su se njezini prijatelji, poznanici, rodbina te otac Ivica i majka Ankica.

"Kad priča zvrši" naslov je zbirke pjesama tragično preminule Kristine Šušnjare koja je večeras predstavljena u Splitu.

Među koricama njezinih bilježnica ima mnoštvo zanimljive poezije tako da će uskoro izaći i druga zbirka. U sjećanje na Kristinu na Ekonomskom fakultetu u Splitu okupili su se njezini prijatelji, poznanici, rodbina te otac Ivica i majka Ankica.

- Jako mi je drago što izlazi ova zbirka pjesama koju je ona s tolikim guštom pisala. Pogotovo u ovo doba nemorala treba se čuti glas nje koja je postala heroj braneći sebe i svoju čast - tvrdi otac Ivica.

I on i supruga tvrde da nije istinita ona poslovica da vrijeme liječi sve rane. Gospođa Ankica i danas je bila u bolnici primiti infuziju.
- Tlak mi je skočio, srce mi se uzlupalo, mislila sam da neću moći, no kada sam došla na Ekonomski fakultet moja mi je Kristina dala snagu. Sjetila sam se kako je, kada sam je pratila na upis na fakultet, bila sretna zbog toga - kazala nam je majka Ankica.

Pjesme su čitale Kristinine prijateljice Mara Parlov i Maja Lela te prvak splitskog HNK Čedo Martinić. Sav prihod od prodaje knjige ide u dobrotvorne svrhe, a otac kaže da će veliki broj primjeraka podijeliti besplatno jer mu je stalo da se čuju riječi njegove pokojne kćeri.

Komentara 1

Avatar kresh_35
kresh_35
08:49 17.12.2009.

da nema googla ne bi ni bogisus znao tko je ova susnjara. male mi je zao al ne kuzim zakaj netko misli da ti pjesmuljci nekaj vrijede samo zato jel je ona najebala na tak ruzan nacin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije