Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. obljetnica

Predsjednica sa 'Specijalcima iz Lučkog': Za vas nema zadaće koju nećete moći izvršiti

ATJ Lučko
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
07.09.2015.
u 11:22

Zahvalila je svim ranjenim i umirovljenim pripadnicima postrojbe koji su, kako je kazala, uz najveća osobna odricanja i požrtvovnost pridonijeli slavi postrojbe

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je obilježavanju 25. obljetnice osnivanja Antiterorističke jedinice Lučko te se, čestitajući godišnjicu specijalcima iz Lučkog, s posebnim pijetetom prisjetila poginulih pripadnika postrojbe u Domovinskom ratu.

Zahvalila je svim ranjenim i umirovljenim pripadnicima postrojbe koji su, kako je kazala, uz najveća osobna odricanja i požrtvovnost pridonijeli slavi postrojbe, njezinim uspjesima u Domovinskom ratu te stvaranju suverene i samostalne Republike Hrvatske.

– Složenost zadaća koje ste dobivali govori o povjerenju koje ste imali kod prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i njegovih najbližih suradnika kada su te najteže zadaće dodjeljivali baš vama – kazala je predsjednica Grabar-Kitarović. Dodala je kako to povjerenje nikada nisu iznevjerili.

– Kao i u Domovinskom ratu tako i danas, za vas, specijalce iz Lučkog, nema zadaće koju nećete moći izvršiti. Hvala vam na tome. Ponosni smo na vas – kazala je.

>> Grabar-Kitarović zaželjela sreću košarkašima, Ukić joj darovao dres reprezentacije

Komentara 26

Avatar Benedikta
Benedikta
11:39 07.09.2015.

Ponos naše nacije :))

Avatar Benedikta
Benedikta
11:40 07.09.2015.

Stvarno sam ponosna na Hrvatsku što je izabrala ovu ženu!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:14 07.09.2015.

serbi još vidaju rane od ovakvih slavnih postrojbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije