Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U KLUBU

Predsjednica osudila svaki oblik nasilja i nesnošljivosti: Očekujem brzu istragu

Kolinda Grabar-Kitarović
Slavko Midžor/PIXSELL
13.02.2017.
u 12:30

Predsjednica je osudila i prošlotjedni napad u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu kada je više nepoznatih osoba fizički napalo 18-godišnjeg azilanta iz Iraka, te napad maskirane grupe huligana u Zagrebu

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović  u ponedjeljak je osudila svaki oblik nasilja i nesnošljivosti, te sukladno tome osudila premlaćivanje 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, huliganski napad koji se dogodio nakon košarkaške utakmice između Cedevite i Partizana te vandalski čin bacanja suzavca u noćni klub.

Predsjednica Republike očekuje brz završetak istrage, utvrđivanje stvarnih motiva napada te kažnjavanje počinitelja, priopćeno je iz Ureda predsjednice nakon napada u zagrebačkom noćnom klubu SuperSuper na Trnju, gdje je nepoznati napadač u noći sa subote na nedjelju bacio suzavac. U klubu je u to vrijeme bilo oko 300 ljudi, a sumnja se da su meta bili članovi LGBT zajednice koji su u to vrijeme imali tematski party. 

Predsjednica je osudila i prošlotjedni napad u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu kada je više nepoznatih osoba fizički napalo 18-godišnjeg azilanta iz Iraka, te napad maskirane grupe huligana u Zagrebu na petoricu simpatizera Partizana iz Bosne i Hercegovine. 

Predsjednica apelira na suzdržavanje od komentara o motivima napada do završetka istrage kako se ne bi podizale tenzije u javnosti.

>>Zagreb Pride: Podignut ćemo 11 kaznenih prijava

Komentara 7

PO
pozornik66
12:53 13.02.2017.

Za osudu je sve nasilje ali to je realnost društva i vrimena u kojem živimo

Avatar Piktor-
Piktor-
16:27 13.02.2017.

Malko je to drugarice Predsjednica.

TA
taxiico
15:33 13.02.2017.

nek osudi svakodnevno nasilje koje provodi uber na taksistima pod vodstvom njenog nećaka na čelu ubera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije