Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdan kršćanske radosti i mira

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila božićnu čestitku

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
23.12.2016.
u 11:49

Božićnu čestitku predsjednica je uputila i nadbiskupu zagrebačkom kardinalu Josipu Bozaniću, zaželjevši mu, između ostalog, uspješan rad Sinode tijekom sljedeće godine

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je danas božićnu čestitku mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, svim hrvatskim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama, redovnicima te svim vjernicima u domovini i iseljeništvu.

"Božić, blagdan rođenja Isusa Krista, doživljavamo kao blagdan kršćanske radosti i mira, obiteljskog i vjerničkog zajedništva. Uvjerena sam da će, slijedeći uzor Kristove osobe i nadahnjujući se duhom božićne obnove, Crkva u našoj Domovini i dalje promicati istinski humanizam, solidarnost i kulturu dijaloga, pridonoseći izgradnji Hrvatske kao zemlje dobra za sve njezine građane", stoji u čestitki.

Predsjednica je božićnu čestitku uputila i nadbiskupu zagrebačkom kardinalu Josipu Bozaniću, zaželjevši mu, između ostalog, uspješan rad Sinode tijekom sljedeće godine, "kako bi Zagrebačka nadbiskupija, duhovno osnažena, donijela nove plodove u naviještanju Radosne vijesti".

> > Potrebni su nam glasnici novih vizija

Komentara 6

DU
Deleted user
13:43 23.12.2016.

I za Bozic ne moze bez jugoslovena i Tileta........Zar je Tile toliko popularan kod Hrvata da ga se spominje i kad clanak nije o njemu,,,,jednostavno Hrvati ne mogu da ne spomenu Tileta...............Sretan Bozic svim dobrim ljudima.........

MO
mobitel20
12:03 23.12.2016.

I Tebi i Tvojoj obitelji Sretan Bozic i ostali blagdani, nasa prava, dobra, pametna i za jugonacionaliste iritantna hrvatska Predsjednice ! Samo nastavi tako, Bog Te pozivio !

Avatar comparator
comparator
13:01 23.12.2016.

I Vama predsjednice Sretan Božić !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije