Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet svetoj stolici

Predsjednica Grabar-Kitarović u četvrtak kod pape Franje

23.04.2015., Zagreb - Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovic sastala se s Predsjednikom Talijanske Republike Sergiom Mattarellom u Uredu Predsjednice na Pantovcaku.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.05.2015.
u 13:32

Predsjednica će razgovarati s papom Franjom u audijenciji u Papinskoj kući u četvrtak, a nakon toga održat će bilateralne razgovore s državnim tajnikom Svete Stolice, kardinalom Pietrom Parolinom

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravit će u službenom posjetu Svetoj Stolici u srijedu i četvrtak, 27. i 28. svibnja 2015. godine.

Prvog dana službenog posjeta predsjednica Grabar-Kitarović posjetit će Hrvatski katolički zavod Svetog Jeronima te održati predavanje na temu "Žena u politici, izazovi u globaliziranom svijetu" na Papinskom sveučilištu Antonianumu.

Predsjednica će razgovarati s papom Franjom u audijenciji u Papinskoj kući u četvrtak, a nakon toga održat će bilateralne razgovore s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom.

>> Papa s radošću očekuje posjet predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Komentara 83

CR
CROLINDA
13:44 25.05.2015.

K suncu prosi vsaka roža Dragutin Domjanič K suncu prosi vsaka roža, K suncu trava vsaka, Tak i k tebi, Majka Božja, Srce siromaka. Milostiva vsakom ti si, Vse ti vračiš boli, Odbila još nikog nisi, Koi za pomoč moli.pomoč moli. Čuj molitve vruče ove, Draga naša Mati, Tvoj te vezda narod zove, Romari Hrvati: Dobra nam naviek ostani, Zmoli nam pri Sinu, Da od vsega zla obrani Nas i domovinu.

Avatar johny21
johny21
14:14 25.05.2015.

Samo naprijed predsjednice, napokon imamo nekoga tko nas nesramoti pred svijetom!

Avatar Aehfis_01
Aehfis_01
14:22 25.05.2015.

Kad bi vlada samo za trecinu radila na dizanju ugleda Hrvatske u medunarodnoj zajednici kao Predsjednica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije