Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Predsjednica građanima uputila božićnu video čestitku

kolinda grabar-kitarović
Foto: Screenshot
24.12.2015.
u 22:15

-Dragi moji, vama i vašim najmilijima želim sretan i blagoslovljen Božić, mir i dobro- poručila je predsjednica u svom neformalnom obraćanju.

Nakon što je jutros službenom čestitkom zaželjela sve najbolje za predstojeće blagdane predsjedniku i članovima HBK, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u popodnevnim satima na svojoj Facebook stranici objavila je i video čestitku upućenu svim građanima Hrvatske.

-Dragi moji, vama i vašim najmilijima želim sretan i blagoslovljen Božić, mir i dobro- poručila je predsjednica u svom neformalnom obraćanju. 

Božićna čestitka Predsjednice Republike

[SRETAN BOŽIĆ] Božićna čestitka Predsjednice Republike.

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on 24. prosinca 2015

>>Kolinda Grabar-Kitarović uputila božićnu čestitku predsjedniku i članovima HBK

>>Branitelji prosvjednici uputili čestitku i pozvali građane na polnoćku i slavlje u Savsku 66

Komentara 19

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
01:33 25.12.2015.

Drage Hrvatice i Hrvati katolici, vama i vašim najmilijima želim sretan i blagoslovljen Božić. Žao mi je što među nama ima i onih koji nam ne pripadaju, koji današnji dan ne slave pa čak i na današnji dan šire oko sebe uvrede, mržnju i podijele svojim porukama. Oprostimo im!

MI
mirtebi
05:39 25.12.2015.

Lijepa nasa

MI
mirtebi
05:42 25.12.2015.

Gadovi koji mrze sve hrvatsko osim kuna mrze i hrvatsku predsjedniqcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije