Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetila Podbrdo

Predsjednica Grabar-Kitarović u trodnevnom posjetu Međugorju

kolinda grabar kitarović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
11.08.2016.
u 11:07

Predsjednica Grabar-Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer navečer stigla je u privatni posjet Međugorju, poznatom marijanskom hodočasničkom mjestu te je posjetila Podbrdo, mjesto na kojemu se po vjerovanju ukazala Blažena Djevica Marija.

Danas u prijepodnevnim satima predsjednica Grabar-Kitarović se u Župnom uredu u Međugorju susrela s tamošnjim franjevcima koji vode župu.

Tri dana u Međugorju

Nakon toga se sa skupinom prijatelja uputila na uzvišenje Podbrdo kod Međugorja, mjesto na kojemu se prvi put navodno 1981. godine ukazala Gospa tada šestero djece. Neki od njih i dalje tvrde da imaju ukazanja.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjetu Međugorju ostaje tri dana, a neslužbeno se govori da će posjetiti i Franjevački samostan u Mostaru.

> > Oružane snage dobile nove helikoptere: 'Nitko se ne treba osjećati ugroženim. Ovo nije prijetnja ni za koga'

Komentara 31

DU
Deleted user
11:22 11.08.2016.

Pa ako je posjet privatni, neka tako i ostane.

Avatar mister.N@
mister.N@
13:21 11.08.2016.

pa ne stigne ona to sve ispovjediti u tako malo vremena hahahaha

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
12:57 11.08.2016.

delala je ona u onom drugom paktu i onda lagala da je dala otkaz u tom drugom paktu,a samo je zamrznula status,jedino nije bila svjesna da je lagala ne samo hrvatskim biračima nego i evropskoj javnosti.rezultat tog laganja je da nitko ne želi s njom imati posla,to se vidjelo kad ju je juncker onak brutalno ismijao kad je otišla u e komisiju da nema više hrabrosti tamo se pojaviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije