Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 12. do 14. veljače

Predsjednica Grabar-Kitarović sudjelovat će na 52. Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji (MSC)

kolinda grabar kitarović
Goran Stanzl/PIXSELL
10.02.2016.
u 09:49

Na ovogodišnjoj Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji sudjelovat će niz predsjednika država i vlada te ministara vanjskih poslova i obrane, a u njenom fokusu bit će rat u Siriji, migrantska kriza i kriza europskog sigurnosnog poretka.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će na 52. Minhenskoj  sigurnosnoj konferenciji (MSC), koja se održava u Münchenu od 12. do 14. veljače 2016., priopćio je Ured predsjednice.

Grabar-Kitarović će u petak 12. veljače sudjelovati na svečanom otvorenju konferencije, a u subotu 13. veljače na panel raspravi „Prema daljnjoj euroatlantskoj integraciji“. Istoga dana, kako je najavljeno, kao glavna govornica prisustvovat će tradicionalnom radnom doručku za žene u organizaciji Bavarske državne vlade, zaklade Hanns-Seidel, organizacije Žene u međunarodnoj sigurnosti te Instituta za žene, mir i sigurnost Sveučilišta Georgetown.

U priopćenju također najavljuju da će u četvrtak, 11. veljače, predsjednica sudjelovati na radnoj večeri s gospodarstvenicima ususret konferenciji gdje će održati govor na temu hrvatske i europske sigurnosne i obrambene politike te ističu da će na marginama konferencije održati i niz bilateralnih sastanaka.

Na ovogodišnjoj Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji sudjelovat će niz  predsjednika država i vlada te ministara vanjskih poslova i obrane, a u njenom fokusu bit će rat u Siriji, migrantska kriza i kriza europskog sigurnosnog poretka.

>> Kolinda Grabar-Kitarović: Hrvatska za pomoć Siriji daje milijun eura

Komentara 40

CR
CROLINDA
10:26 10.02.2016.

pod partijom se propuntalo tlo - em žena em desničari je kandidirali i izabrali em zbacila Josipovića em izbacila Broza em smjenjuje izaleđaroše em Milanovićev savez komunista izgubio svih pet izbora - mora da je to pravi pakao za naše naše " antifašiste" i antikrste

OL
olrajt
10:02 10.02.2016.

Lijepo da predsjednica ima mnogo vrijednih aktivnosti pa možda komunistima ponestane pljuvačke!

Avatar Bruno
Bruno
10:36 10.02.2016.

Komšije iššššššš, išššššššššššššš :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije