Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija ministra

Matić: Platit ćemo Sheraton ako pokažu gdje to treba stajati u proračunu

Predrag Matić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.04.2015.
u 10:40

Ministar Matić cinično je rekao da je ministarstvo spremno platiti Glogoškom smještaj u Sheratonu ili u nekom drugom zagrebačkom hotelu, ali samo ako branitelji pokažu s koje to stavke u proračunu ministarstvo treba platiti. – Možda s proračunske stavke "smještaj Đure Glogoškog u hotelima" – poručio je ministar Matić

Ministar branitelja Predrag Matić rekao je kako je Đuro Glogoški otišao iz kuće u Zaprešiću u kojoj je protupravno boravio, a gdje će Glogoški spavati, kaže Matić, to je njegov problem.

Podsjetio je da je na samom početku prosvjeda nakon što je preminula gospođa Topalušić Ministarstvo branitelja ponudilo prosvjednicima smještaj da se ne smrzavaju u Savskoj,  ali kako je to bilo vezano uz pregovore o prekidu prosvjeda. Cinično je dodao da je ministarstvo spremno platiti Glogoškom smještaj u Sheratonu ili u nekom drugom zagrebačkom hotelu, ali samo ako branitelji pokažu s koje to stavke u proračunu ministarstvo treba platiti. 

– Možda s proračunske stavke "smještaj Đure Glogoškog u hotelima" – poručio je ministar Matić. 

Komentirao je i daljnje zaoštravanje odnosa između ministarstva i prosvjednika pitajući se može li se više uopće zaoštriti taj odnos budući da je on pod stalnom policijskom zaštitom. 

– Pokušavam šest mjeseci argumentima i dokazima objasniti pravu situaciju, ali protiv laži i podmetanja ne ide. To je pravi HDZ-ov obrazac ponašanja – rekao je Matić

>> Vlada odbila prijedlog Ustavnog zakona o pravima branitelja

Komentara 95

DU
Deleted user
11:09 09.04.2015.

Što li ti je slađe, hrvatske kune ili sprdanje s hrvatskim braniteljima? Ili je obostrano? Čudesno si ozdravio čim ti je rečeno koliko će to koštati i sve privilegije do kraja života! I kao, čudiš se hrvatskim braniteljima što tražee svoja prava! Ako možeš ti zašto ne i svi ostali? Ako mogu partizani, koji su Hrvate čerečili, mogu i naši ljudi koji su nas tog čerečenja donekle oslobodili! Lustracija! Lustracija!

ZG
zorbas.grk
11:06 09.04.2015.

a malo ćeš ministre promisliti , ima Glogi tvoj pisani papir da se iseli iz zaprešicke kuće...to će povuć posljedice pa kako god se ti koprcao

FL
flok
12:41 09.04.2015.

je li matić iselio iz stana pošto više nije 80% invalid temeljem čega je dobio stan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije