Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu škole

Građani dojavili da dva klauna straše ljude. Policija pronašla djecu

klaun
Foto: Screenshot
1/7
20.10.2016.
u 15:25

''Možemo potvrditi da smo sinoć zaprimili dojavu o pojavi dviju osoba maskiranih u klaunove na području Mokošice", rekla je policijska glasnogovornica Andrijana Biskup.

Dubrovačka policija intervenirala je u sinoć u predgrađu Mokošica nakon dojave o pojavi dvaju klaunova koji straše ljude pokraj osnovne škole, no tamo su utvrdili da je riječ o djeci mlađoj od 14 godina.

''Možemo potvrditi da smo sinoć zaprimili dojavu o pojavi dviju osoba maskiranih u klaunove na području Mokošice. Utvrđen je njihov identitet, riječ je o dvoje djece mlađe od 14 godina. U ovom slučaju nisu pronađeni elementi prekršaja ili kaznenog djela'', rekla je policijska glasnogovornica Andrijana Biskup.

Dodala je da je policija obavijestila nadležne odgojno-obrazovne institucije i roditelje maloljetnika.

Nakon SAD-a, klaunovi poharali Europu, sve češće ih viđaju i u Hrvatskoj 

Fenomen klaunova koji straše ljude krenuo je iz SAD-a, a potom se proširio na Veliku Britaniju i na dio ostalih zemalja u Europi.

Njihova pojava zabilježena je tako i u Švedskoj, ali i u Sloveniji, a na društvenim mrežama objavljene su brojne fotografije i svjedočanstva o osobama maskiranima u klaunove koji straše ljude mašući noževima, palicama i drugim hladnim oružjem.

>>Prestravljenu majku napao jezivi klaun: 'Mahao je nožem i pokušao uzeti moje 3-mjesečno dijete'

Komentara 3

LU
luli
15:34 20.10.2016.

naklepat ko god pravio tu psihozu, a ako ja maskirano dijete onda smije terorizirat druge??

Avatar sv.ilija
sv.ilija
17:28 20.10.2016.

Možda se novinari oblače u klaunove da naprave nekakve vijesti pošto nemaju o čemu pametnom pisat pa već četiri dana pišu o klaunovima valjda nisam ovim tekstom prekršio članke 3,4,5,6,7

MG
milerazbojnik@gmail.com
18:24 20.10.2016.

kaj je ovo neko mi je srezo komentar pa ću opet napisat .ljudi moji prekinite se glupirat dok neko nije postradao ili neki poludjeli muđahedin nije iskoristio to vaše ludilo i maskirao se i pobio nedužne ljude .jednom rjećju kao da je nastupilo kolektivno ludilo koje bi nekog moglo zaviti u crno i zato daj narode i vlasti smirite te sve kojima je do kolektivne paranoje i sijanja straha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije