Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni

Pirotehničari će s obiteljima 21. svibnja prosvjedovati u Zagrebu

pirotehnicar
Arhivska fotografija
17.05.2010.
u 13:54

Pirotehničari koji su sudionici Domovinskog rata 7. lipnja će premijerki Jadranki Kosor vratiti spomenice, odličja i medalje primljene za sudjelovanje u Domovinskom ratu.

Pirotehničari će u prosvjed, a povest će sa sobom i supruge i djecu kako bi ukazali na neizdrživost situacije u koju ih država gura. Hrvatski centar za razminiranje nema poslova, smanjuju im se mirovine, a sada ukidaju regres, božićnica i dar za djecu, navodi Sindikat humanitarnog razminiranja koji djeluje u sklopu Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Tako će 21. svibnja u 11 sati prosvjedovati na zagrebačkom Cvjetnom trgu, kamo će doći s Tomislavova trga, gdje će se okupiti sat vremena ranije. Sedam dana kasnije prosvjedovat će na Trgu bana Jelačića, gdje će dovesti svoje supruge i djecu. Pirotehničari koji su sudionici Domovinskog rata 7. lipnja će premijerki Jadranki Kosor vratiti spomenice, odličja i medalje primljene za sudjelovanje u Domovinskom ratu, a za rješavanje svojih problema tražit će pomoć, kako najavljuju, predsjednika Republike Ive Josipovića.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:35 17.05.2010.

Kakva smušena zemlja. Imamo stotine kvadratnih km pod minama a pirotehničari nemaju posla tj. nisu plaćeni. Ljudi koji imaju najopasniji posao na svijetu bi trebali biti malo bolje tretirani od današnje države/politike. Ako ne, onda nek političari uzmu pipalice i detektore pa u polje pa da vidiš plača.

OB
-obrisani-
17:31 17.05.2010.

nek ide taj vas \"sabor\" razminirat na celus a npr: milovanovicem, kosorkom, pusickom, kainom, cacicem i drugim vrhonskim hrvatskim strucnjacima, sa najvisom mogucom skolom v hrvatskoj v kumrovcu, koja stoka komunisticka, ovim bokcima koji ginu kak zecevi za ove stakore nedaju ni benificirani staz, ukrali su vam hrvatsku komunjare iz privatnih kompanija HDZ/SDP, ja predlazem komunistima da naprave spisak i svak ko nije bio komunista ili nije nista maznuo o privatizaciji da ide razminirat, uspurt prije nek ide mora si i sam skopat grob, kupit rajku i nabavit cvijece, a komunjare na vlasti poslat ce i platit muziku, koga vraga cekate da ne pomognete ovim kaj ginu, koga.

MU
mućanin1
17:42 17.05.2010.

Baš me zanima, koliki je iznos koji si je država prigrabila od prikupljenih sredstava za razminiranje u proteklih 15 godina. Ma gadi mi se sve više ova država!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije