Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U alkoholiziranom stanju

Pijan vrijeđao Kalmetu – Zadranin dobio 30 dana zatvora

kalmeta
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
14.04.2015.
u 20:21

Policajac koji je bio na dežurstvu to je čuo i uhitio ga

Zadranin (47) u ponedjeljak ujutro oko 4 sata u alkoholiziranom stanju vozio se na biciklu pokraj zgrade PU zadarske u naselju Voštarnica i psovao i vrijeđao zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmetu. Policajac koji je bio na dežurstvu to je čuo i uhitio ga.

U policiji je zadržan do otrježnjenja od 1,4 promila alkohola. Priveden je uz kaznenu prijavu zbog prijetnje prema službenoj osobi, a DORH ga je zadržao, kako nam je potvrđeno u policiji, u pritvoru od 30 dana jer je ponovio djelo. Naime, policija ga je prijavila za prijetnju zadarskom gradonačelniku i u veljači ove godine. Policiji je poznat otprije po kaznenim djelima.

>> Božidar Kalmeta neće si smanjiti plaću

Komentara 26

MA
Majur
21:01 14.04.2015.

Moj pokojni djed je gulio robiju jer je psovao Tita i partiju,ovaj sad guli jer je opsovao "demokratu" Kalmetu......gdje je razlika?!

K1
kazablanka 149
20:35 14.04.2015.

Skoro pa si duže u zatvoru ako pijan na biciklu vrijeđaš Kalmetu, nego ako si Bandić!

MM
Matan matan
21:02 14.04.2015.

Ako si lopov ides radit za opce dobro ili dobijes nagradu za svoje nedjelo a ako si malo veseliji a nisi pripadnik politicke stranke ides u przun.Ma nek ide sve u m..e..nu .i.ku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije