Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni odlazak na misu

Pijan i bez vozačke pokosio pješakinju

nesreća
Foto: PU požeško-slavonska
1/2
10.08.2015.
u 13:00

Pješakinja je u naletu vozila odbačena nekoliko metara i hitno je prevezena u požešku bolnicu, a na automobilu je prilikom udara razbijeno vjetrobransko staklo

Pješakinja (57) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 17 sati dogodila u Brodskom Drenovcu kod Pleternice.

Žena je s prijateljicom išla na misu i kretala se uz rub kolnika, kada ju je Volkswagenom požeške registracije zbog neprilagođene brzine udario 49-godišnji pijani vozač (2,30 promila) koji, k tomu, nije položio ni vozački ispit.

Pješakinja je u naletu vozila odbačena nekoliko metara i hitno je prevezena u požešku bolnicu, a na automobilu je prilikom udara razbijeno vjetrobransko staklo. Vozač je kazneno prijavljen. 

>> U Rijeci na skuteru poginuo dostavljač novina 

>> Jedna osoba poginula u nesreći na D30

Komentara 6

AO
ante.oreskovic75
13:33 10.08.2015.

Kad ce konačno ubojice za volanom dobivati kazne OS kojih se moraju otrezniti umjesto da dobiju advokata i uvjetnih nekoliko mjeseci?

DU
Deleted user
18:16 10.08.2015.

Kakve će sada "olakšavajuće okolnosti" naći suci samo da ne "odmjere" zasluženu kaznu?

NE
nepoznatinetko
13:57 10.08.2015.

Vožnja bez vozačke ili neregistriranog auta trebala bi značiti automatski zatvor, kao i promili. Kazne bi se trebale isključivo zbrajati, i da nikakav sudac ne može dati manje. Ovako se izvuku jer im se ne može oduzeti dozvola koju nemaju, baš zgodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije