Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.03.2015. u 08:45

Prema podacima iz imovinske kartice, Josipović je čak na gubitku

Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, ispunio je zakonsku obvezu i predao imovinsku karticu iz koje je lako iščitati da mu se pet godina provedenih na Pantovčaku uopće nije isplatilo. Štoviše, prema podacima iz imovinske kartice, Josipović je čak na gubitku jer mu je, primjerice, devizna štednja ostala ista (290.000 eura), što znači da je morao trošiti nemale kamate, a još je poraznije da mu se kunska štednja istopila za 20.000 kuna. Ostao je i bez pianina, a prihodi od autorskih prava su mu se prepolovili. Sva sreća za njegov kućni budžet da je izgubio izbore.

Pomozimo županu koji jedva spaja kraj s krajem

Goran Pauk, šibensko-kninski župan, izjavom da jedva spaja kraj s krajem, iako prima plaću u neto iznosu od 16.340 kuna, zabrinuo je građane svoje županije. Kako mu plaća trostruko viša od prosječne nije dovoljna da zadovolji sve svoje potrebe, u Šibeniku je pokrenuta akcija solidarnosti kojom se prikuplja pomoć za župana Pauka. Akciju koordinira Luka Nikpalj iz Foruma mladih SDP-a, ali valja se nadati da će pomoć županu dati svi, neovisno o stranačkom opredjeljenju.

Vlahušić obećava svakom branitelju 100.000 kuna

Andro Vlahušić, bivši dubrovački gradonačelnik, u utrci za novi mandat obećao je, piše Slobodna, svakom branitelju dodijeliti sto tisuća kuna. Reklo bi se da ne bira sredstva da ostvari cilj. Pogotovo ako su sredstva proračunska.

Živi zid prikuplja novac za knjigu ‘Kako je nastao novac’

Ivan Vilibor Sinčić, vođa Živog zida, uzalud se ponadao da će se nakon lokalnih izbora priključiti na proračunsku sisu iz koje se financiraju političke stranke. U 17 gradova i općina osvojili su tek jedno vijećničko mjesto, u Hvaru, pa sada političku aktivnost moraju financirati isključivo donacijama. Slobodna piše da je Živi zid za 22. ožujka u zagrebačkom hotelu Antunović zakazao donatorsku večer na kojoj će se prikupljati sredstva za rad stranke. Pod time, kako preciziraju u Živom zidu, misle na odlaske na deložacije i organizaciju skupova, ali i tiskanje knjiga „Kako je nastao novac" i „Mehanika novca". A možda razmisle i o praktičnom priručniku – kako nabaviti novac.

>> Vlahušićeve bočice s gosparskim zrakom po 20 kn

>> Radoš i Jakovčić zabrinuti za interese EU na Mjesecu

Komentara 14

AM
ameris
09:47 13.03.2015.

Josipović : elitist,oportunist,aparatčik u genima (i bez partije),bez empatije, vozao nas pet godina žedne preko vode.Opasan čovjek.

UI
Uvijek_iskreno
12:34 13.03.2015.

Zampio je on dovoljno, nije mi ga žao, ima on dovoljno samo se prikazuje da nema.

MA
Malenkost
09:09 13.03.2015.

Suze mi izbijaju nemam dovoljno rupcica za brisanje !!. Zasto ovaj bivsi Predsednik i Multimilionas jos uvijek krasi stranice ovih novina!? Lustracija molim ! Cim prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije