Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga bivšeg gradonačelnika

Otvoreno pismo Željke Sabo: Zbog čega moj suprug leži u zatvoru

Željko Sabo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
02.12.2015.
u 12:55

Njezin suprug Željko Sabo osuđen je na zatvorsku kaznu zbog pokušaja kupnje jednoga vijećničkog mandata u Gradskom vijeću Vukovara nakon zadnjih lokalnih izbora

U povodu brojnih razgovora, pregovora i svega drugoga što se događa oko osiguravanja većine u Saboru RH medijima se danas otvorenim pismom obratila Željka Sabo, supruga bivšeg vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe. Odmah na početku Željka Sabo se pita, a pita i sve druge, zbog čega njezin suprug i dalje leži u zatvoru.

– U Hrvatskoj se danas bjelodano, pred svima vama, odigrava bjesomučna trgovina, ali ne s gradskim mandatima, nego sa saborskim mandatima. S tim sabornicima koji ne odlučuju o gradskim problemima, nego o državotvornim problemima i o zakonima Republike Hrvatske, koji ni u kojem slučaju ne bi smjela biti doneseni na temelju kupljenih mandata. Gospoda stranački prvaci nemaju nikakvog obzira prema ikome i neometano "trže" uzduž i poprijeko, a ništa im se neće i ne smije dogoditi, dok znate kako je prošao moj suprug – stoji u pismu Željke Sabo.

Potom se pita “ako je za hrvatsku demokraciju toliko dobro i važno bilo to što se dogodilo njezinu suprugu Željku Sabi, koliko bi bilo dobro  za hrvatsku demokraciju da se ovi "mletački trgovci", makar javno "obilježe i osude”.

– Ja se pitam i vas pitam, koliko još treba proći vremena da Hrvatska postane država istih šansi, istih mogućnosti  i da tu nema nikakvih izuzetaka, a ma baš za nikoga, bez obzira na koju trenutno funkciju obnaša. Ja se pitam i vas pitam do kada će te svi vi mirno promatrati procesuiranje jednih i amnestiranje drugih. Poštovana hrvatska javnosti, kada budete mogli prvenstveno sebi, a onda meni odgovoriti na ovo moje otvoreno pismo, znat  ćemo  jesmo li demokratsko društvo, tada bismo mogli biti puno bolje i sretnije društvo – stoji u otvorenom pismu Željke Sabo. Njezin suprug Željko Sabo osuđen je na zatvorsku kaznu zbog pokušaja kupnje jednoga vijećničkog mandata u Gradskom vijeću Vukovara nakon zadnjih lokalnih izbora.

Bivši vukovarski gradonačelnik je u zatvoru već nekoliko mjeseci, a na slobodu bi trebao izaći krajem siječnja 2016. godine. 

>> Željko Sabo nakratko pušten iz zatvora: 'Uzorna sam vladanja, u zatvoru sviram gitaru i pišem' 

>> Željko Sabo: Nisam plakao pred povjerenstvom

Komentara 30

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
13:25 02.12.2015.

Stvarno se vidi da je skoro nevin , samo odaje ga snimka kojom je želio podmititi i vladati U Vukovaru ! Tako samo mafija vlada , hvala onoj hrabroj ženi što je ukazala na kriminal druga Sabeeeeeee.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:25 02.12.2015.

Suprug leži u zatvoru zato što se ne može baš sve gurnuti pod tepih .... nešto se mora i pustit

DU
Deleted user
14:08 02.12.2015.

Moj odgovor je i zašto samo on kad ima komunjara koje su hrvatsku odstetile milijun puta više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije