Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu je riječ?

Otkriven misterij NLO-a iznad Čepina: Pogledajte snimku!

NLO nad Čepinom
Foto: Youtube
1/2
26.02.2014.
u 10:42

Nakon što se Čepinom danima govori o posjetu izvanzemaljaca, objavljena je snimka koja zorno prikazuje o čemu je zapravo riječ.

Nakon što se Čepinom proširila sumnja o posjetu izvanzemaljaca, misterij je razjašnjen.

Podsjetimo, nakon iznenadnih bljeskova na nebu u Čepinu se već mjesec dana raspravlja što je tome uzrok. Na olakšanje, a možda i razočaranje pojedinaca, otkriveno je da je riječ o – žicama dalekovoda.

Snimku koja "razotkriva" izvanzemaljce snimili su dožupan Dragan Vulin i poslovni tajnik župana Ivan Karalić, piše Glas Slavonije. Vulin, koji je inženjer elektrotehnike, objasnio je da je bljeskove prouzročilo spajanje dviju faza zbog ljuljanja kabela na vjetru.

– Nastajanje električnih lukova pri dodirivanju žica normalna je pojava u elektroenergetskom sustavu za većeg nevremena. Te je noći doista puhao jak vjetar. Svjetlost koja pritom nastaje intenzivna je i blještavoplava, što su mještani Čepina i okolice zamijetili i sami. Pritom dolazi do kratkotrajnog pada napona, što se najbolje može zamijetiti po svjetlosti žarulja koje tada svijetle manjim intenzitetom – rekao je.

Pogledajte snimku!

Ključne riječi

Komentara 13

KO
Kora
11:18 26.02.2014.

Ne nasijedati na propagandu! To su bili NLO!

EU
eurobanana
11:32 26.02.2014.

Hrvatska je Puna vanzemaljcima Na Markovom kad ih sta pitate nista ne znaju

Avatar njafio
njafio
12:23 26.02.2014.

U Hrvatskoj ako ne svijetli gospa onda su vanzemaljci, treće nema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije