Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Željko Jovanović:

Otkazuju se kolektivni ugovori u školama, na fakultetima i u znanosti

Željko Jovanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
11.12.2013.
u 16:59

Bitno promijenjene gospodarske okolnosti ministar Jovanović navodi kao razlog za otkazivanje sva tri kolektivna ugovora.

Ministar obrazovanja, znanosti i sporta predložit će na sjednici Vlade u četvrtak zaključke o otkazivanju kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama, o otkazivanju kolektivnog ugovora za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama te o otkazivanju kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje.

"Bitno promijenjene gospodarske okolnosti” ministar Jovanović navodi kao razlog za otkazivanje sva tri kolektivna ugovora.

>>Mrsić: Granski kolektivni ugovor mogli bi biti ukinuti

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
17:13 11.12.2013.

Jovanoviću najviše ćeš ušparati ako ukineš osnovno ,srednje i visoko obrazovanje ! Vrijeme ti curi požuri da dovršiš svoje remeg djelo ! Tvoja ljubav prema hrvatskoj je neupitna !

KA
karlovcankica
17:10 11.12.2013.

kada ce se njemu dati otkaz???

JA
Jaximus
17:31 11.12.2013.

Kad će ovaj bahati i nesposobni SDP-ovac biti smijenjen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije