Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani redari

Osječani će mobitelom slikati pokidane klupe i slati u gradsku upravu

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
21.05.2015.
u 14:10

Iza te aplikacije stoji mlada osječka tvrtka Betaware, a partner im je Grad Osijek koji je uložio u softer pa će dobiti i postotak od zarade.

Svi će se Osječani "zaposliti" kao komunalni redari. S pomoću mobilne aplikacije CityHub, građani će moći uslikati pokidanu klupu ili razbijenu žarulju pa poslati gradskom administratoru i tako dojaviti problem.

Iza te aplikacije stoji mlada osječka tvrtka Betaware, a partner im je Grad Osijek koji je uložio u softer pa će dobiti i postotak od zarade.

Uloženo će im se, uvjereni su u Gradu, isplatiti već ove godine. Sustav je ova IT tvrtka aktivirala još u Sisku, Belom Manastiru i Malinskoj, zatim u četiri grada u Njemačkoj i Pečuhu.

>> Prijatelji životinja žele Redarstvo za zaštitu životinja

Komentara 4

Avatar Dameanu
Dameanu
15:44 21.05.2015.

To je u opcinama rijeckog prstena stara stvar. Aplikacija se zove "zakrpaj to" i vec skoro 2 godine je u uporabi.

IB
ivan.biljan68
16:35 21.05.2015.

Da pojasnim:radi se o ljenčinama Cetinski,zatim o seljačini Saviću i o Kataleniću,novopečenom,(kozna od kad) pedofilu,a čudi me da je dospio u javnost,da nije utjecao na koga,da prikrije svoju strast i bolest,koju bi mu bivša milicija "izlječila" na goljaku.

SA
samoborka
22:53 21.05.2015.

Pohvalno! Tako treba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije