Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izborni koncept

ORaH u kampanju na ulicu i društvene mreže

16.08.2015., Zagreb - Konferencije  za medije stranke ORaH na kojoj je  predstavljen izbornog stozer, postupk odabira kandidata i kandidatkinja za liste ORaH-a te koncept kampanje. Mirela Holy, Alen Bascevan, sef Izbornog stozera ORaH-a.  Photo: Luka Stan
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
16.08.2015.
u 21:36

ORaH-ova kampanja, ističu, bit će financijski skromna, optimistična, neformalna, fokusirana na konkretne prijedloge za promjenu smjera i nepretenciozna

Mirela Holy i Alen Baščevan Zagrebu predstavili su Izborni stožer ORaH-a te koncept kampanje za nadolazeće izbore. 

ORaH-ova kampanja, ističu, bit će financijski skromna, optimistična, neformalna, fokusirana na konkretne prijedloge za promjenu smjera i nepretenciozna. Najvećim dijelom će se oslanjati na objave na društvenim mrežama i gerilsku komunikaciju, ORaH-ovu "Izbornu kuharicu" za gospodarski i moralni oporavak Hrvatske, ulične akcije i izložbe.

Uži izborni stožer ORaH-a sastavljen je od pet koordinatorica i šest koordinatora po izbornim jedinicama, a na čelu stožera su predsjednik Alen Baščevan, potpredsjednica Anita Šlogar i potpredsjednik Dražen Vlahovski.

>>Milanović je introvertiran i elitist, a Grabar-Kitarović katkada potvrđuje stereotipe

>>Mirela Holy predstavila parfem koji miriše na ORaH

Komentara 12

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:51 16.08.2015.

ORAH priprema lule mira, mota rizle... Predizborna aktivnost k'o na Jamajci!

UZ
UzorniDaruvarcanin
22:45 16.08.2015.

Vrhunski sef izbornog stozera. sramota na sto je spala Mirela Holy da joj Bascevan vodi izbornu kampanju. U svom rodnom gradu ( Koncanici) moze dobiti 15 glasova pod uvjetom da glasa sva njegova rodbina za njega. Covjek mijenja stranke ko neki carape. Ima sve potrebne kvalitete za vrhunskog politicara lopov, laze cim zine i gazi preko mrtvih. Samo se zna dobro prezentirati prvo Durdi Adlesic a sada Mireli Holy. Rezultat zagarantiran.

DU
Deleted user
23:13 16.08.2015.

Hebi ga prerano su se izdali da su damo rezervni igrać za sdp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije