Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snalažljivost

Offshore tvrtke osnivali su za dvije fute pa preko njih okretali milijune

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.11.2015.
u 07:00

Iako se Zdravko Mamić godinama kune da posluje čisto, ispada da to i nije tako jer ne postoje nikakvi ugovori o preuzimanju duga između Corporate Advantage Ltd. i Dinama, a nema ni suglasnosti igrača za takvo što.

Osnivački kapital Real Sports Managementa iznosio je dvije britanske funte, a za slične iznose osnovane su i ostale offshore tvrtke. Provjerom za Wang Corporation, nije ustanovljeno da na prijavljenoj adresi postoje ikakvi uredi.

Iako se Zdravko Mamić godinama kune da posluje čisto, ispada da to i nije tako jer ne postoje nikakvi ugovori o preuzimanju duga između Corporate Advantage Ltd. i Dinama, a nema ni suglasnosti igrača za takvo što.

Za Mamića je nezgodno i što igrači negiraju da im je Dinamo ostao dužan bilo kakav novac, a navode i da nikakav novac od društva Corporate Advantage, koje im je navodno u ime Dinama trebalo isplatiti dug, nisu primili.

>> Njegova dobra poznanica tvrdi da joj je pokazao teku s popisom dužnika koja je prepuna imena

Komentara 9

LI
list68
07:48 22.11.2015.

I sada će meni neko tu tuliti o političkom progonstvu "svetaca", Mamića. Kod nas je od rata "IN", čim te za nešto sude, tvrditi da je to političko progonstvo, a na kraju se ispostavi, da je veza s politikom, samo u tome, što tuženika uvijek štite "visoki politički dužnosnici", jedne, druge ili ne znam koje boje.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:19 22.11.2015.

A kaj su to fute ? Neka off shore valuta.... neko jelo .... ? Kada ni naslov ne napišete kako spada, Text dalje nije vrijedan pažnje ....

MX
Mister X
09:42 22.11.2015.

Offshore tvrtke osnivali su za dvije fute pa preko njih okretali milijune ; umjesto da funkcioniraju kao naša država da osnivaju tvrtke za milijune i njima okrenu dvije funte dobiti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije