Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRSTIČEVIĆ NA ČELU

Održana prva sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija

damir krstičević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.11.2016.
u 17:57

Posebno su razmotrene predstojeće aktivnosti u kontekstu današnjih odluka Vlade RH o formiranju povjerenstava za izradu Nacrta prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti RH i Nacrta prijedloga Zakona o sustavu domovinske sigurnosti.

Pod predsjedanjem predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra obrane g. Damira Krstičevića održana je 1. sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija u aktualnom sastavu Vlade RH.

Na sjednici su članovi Savjeta – savjetnica predsjednice Republike Hrvatske za obranu i nacionalnu sigurnost, koja je ujedno i zamjenica predsjednika Savjeta, ravnatelj SOA-e, ravnatelj VSOA-e i predstojnik UVNS-a, sukladno zakonskim ovlastima propisanim člankom 5. Zakona o sigurnosno-obavještajnom sustavu RH, razmotrili aktualna pitanja iz područja djelovanja sigurnosno-obavještajnih agencija.

Posebno su razmotrene predstojeće aktivnosti u kontekstu današnjih odluka Vlade RH o formiranju povjerenstava za izradu Nacrta prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti RH i Nacrta prijedloga Zakona o sustavu domovinske sigurnosti, s ciljem definiranja i uspostave sveobuhvatnog, koordiniranog i proaktivnog sustava domovinske sigurnosti primjerenog potrebama Republike Hrvatske.

>> Imenovani najbliži suradnici premijera Andreja Plenkovića

Komentara 2

GV
golub Vaso
08:20 04.11.2016.

Krstičević se prepao kao grlica, Mrkonjić grad

FO
FONZA
08:43 04.11.2016.

Napokon pravi covjek...vrijeme je da se to leglo udbasa razbije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije