Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
memorijalni park

Obnova Vodotornja ujedinjuje Hrvatsku

vodotoranj
Foto: screenshot/Vodotoranj PPS
25.03.2016.
u 17:00

Do sada su za ovaj jedinstveni projekt građani i tvrtke donirali 600.000 kuna

Ideja je napraviti memorijalni park s parkiralištem, javnim toaletom, dječjim igralištem te ugostiteljskim lokalom, a svi elementi bili bi izgrađeni zelenom arhitekturom.

Ulaz u Vodotoranj bio bi na mjestu starog ulaza koji vodi do vanjskog  panoramskog dizala usmjerenog prema Dunavu. Dizalom se dolazi do memorijalne sobe. Rupe od projektila ostaju netaknute, no od sobe će ih dijeliti staklena stijena. U sobi će biti postavljen veliki ekran na kojem će se prikazivati originalne snimke iz 1991.

Iz memorijalne sobe staza nastavlja prema vidikovcu na vrhu Vodotornja, gdje se nalazi i tribina koja vodi prema vrhu. U podnožju Vodotornja bit će upisana imena svih donatora kao uspomena i potvrda zajedništva.

Donacije za obnovu Vodotornja mogu se uplatiti na: IBAN HR6525000091501143536, model HR24, poziv na broj 7765-OIB uplatitelja, opis: Projekt Vodotoranj.

Uplate iz inozemstva na gore navedeni IBAN uz SWIFT CODE/ BIC Hypo Alpe Adria Bank d.d. Zagreb: HAABHR22

>>I Ivan Rakitić se uključio u obnovu vukovarskog Vodotornja

>>Obnovu vukovarskog vodotornja financirat će i Zagrepčani

Komentara 4

IB
ibiza
18:19 25.03.2016.

treba tako ,"ONI" koji su ga razbijali neka gledaju u njega dok ne crknu kao gnjide.

Avatar tetina
tetina
19:15 25.03.2016.

neka stoji kao ponos hrvtske borbe protiv srpskig agresora....kao simbol hrvatske pobjede u Domovinskom ratu!!!

AN
anticenzura
00:56 26.03.2016.

Cuj da im uplatimo iz inozemstva donacije na racun Hypo Alpe Adria Banke. Je li to ona famozna banka sto je opljackala i oprala miliarde ocevine i djedovine Hrvatske djece i predala ratnim profiterima i tajkunima? Evo trcim vam poslati devize. Lopovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije