Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Niže cijene proizvoda za njegu i higijenu ako imate MultiPlusCard karticu

MultiPlusCard
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
17.10.2016.
u 09:45

Potražite plavom bojom označene MultiPlusCard cijene u Konzumima

U svim trgovinama Konzuma u Hrvatskoj od sada možete pronaći brojne artikle označene MultiPlusCard cijenom te snižene i do 40 posto za korisnike MultiPlusCard kartica. Među 1000 označenih artikala nalazi se i mnoštvo proizvoda za njegu i higijenu omiljenih brendova.

Ako zavirite na odjele kozmetike i proizvoda za njegu, plavu i povoljniju MultiPlusCard cijenu naći ćete ispod omiljenih krema za lice i ruke, kupki i gelova za tuširanje, losiona za njegu tijela te brojnih proizvoda za njegu kose i noktiju. Neki od proizvoda u listopadu su; šamponi i regeneratori Pantene i Schauma, boje za kosu Palette, Fa kupke, Mixa mlijeko za tijelo, kreme za lice Rosal te kreme za ruke Neutrogena.

Svakog mjeseca nova paleta proizvoda bit će snižena za korisnike ove loyalty kartice, što za vas znači povoljniju kupnju i do 40 posto za označene artikle, a sve informacije o artiklima na MultiPlusCard sniženju doznajte početkom mjeseca na web stranici Konzuma.

Za sve one koji nisu korisnici MultiPlusCard kartice postupak dobivanja kartice je vrlo jednostavan. Name, potrebno je samo ispuniti pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera i potpisanu ubaciti u kutiju ili ispuniti prijavu online i vaša MultiPlusCard kartica dolazi na vašu adresu.

Zato, ako to još niste, postanite član MultiPlusCard programa, jer to se sada dodatno isplati!

Želite prijaviti greške?