Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO KERUM

'Nisam propali poduzetnik, napravio sam čudo u biznisu'

željko kerum
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
03.11.2016.
u 21:52

Govorivši o njegovom sudjelovanju u politici rekao je kako kao gradonačelnik gradu Splitu nije napravio troška te da nije primao plaću.

Bivši gradonačelnik Splita i bivši saborski zastupnik Željko Kerum poručio je u emisiji Pressing N1 televizije kako on nije propali poduzetnik.

- Nisam propali poduzetnik, napravio sam čudo u biznisu. U svakom poslu bez obzira - kultura, sport ili trgovina postoji više stvari. Može se to nazvati usponi i padovi, ali postoje dvije stvari. Prvo je jesi li uspio i drugo kako taj uspjeh sačuvati. U mom slučaju sam dokazao da sam sposoban i da sam napravio kapital. S druge strane je pitanje jesam li ga sačuvao. Mogao sam i bolje, ali ja sam zadovoljan. Postoje bitnije stvari od materijalnog - kazao je Kerum.

Kazao je kako je tijekom "najveće ekspanzije" imao oko 3000 radnika i prihod od milijardu i pol kuna. Rekao je i kako sada ima "nekoliko firmi" koje on vodi dok jednu vodi supruga.

Govorivši o njegovom sudjelovanju u politici rekao je kako kao gradonačelnik gradu Splitu nije napravio troška te da nije primao plaću. U politiku je ulazio "jer je želio nešto više".

- U biznisu sam se dokazao. Ušao sam u politiku s časnom i poštenom namjerom. Grad je meni puno toga dao. U politiku sam krenuo na drugačiji način od prethodnika. Napravio sam vrtiće koje oni nisu 20 godina. Svi POS-ovi stanovi su Kerumovo djelo. I ja sam napravio i moja djela će se spominjati što je napravio Kerum, a što drugi - izjavio je Kerum.

Dodao je i kako će "Kerum biti upamćen u povijesti Splita da je napravio nešto". Mišljenja je da je zajedno s HDZ-om mogao vladati u Splitu, no oni su izigrali dogovor.

Idete li kao gradonačelnički kandidat na lokalne izbore?

- To je moja politička odluka. Ja znam što ću napraviti, ali neću reći. HGS će ostati na političkoj sceni u gradu Splitu. Ostat ćemo na lokalnom nivou i tu ćemo trošiti energiju. U parlamentu nismo imali velike mogućnosti utjecati na ništa. Ostat ćemo na lokalnoj razini - kazao je Kerumu za N1 televiziju.

>> Kerum kažnjen s 40.000 kuna jer nije predao imovinsku karticu

Ključne riječi

Komentara 7

PU
pulizg
22:12 03.11.2016.

ta fani isto ima želudac

MI
misho32
22:54 03.11.2016.

čudan smo mi svijet , ovog Keruma ismijavaju a čovijek je sve dao za Split , čak je i poslovno propao jer je investirao u hotel Marijan. kod nas je to već dulja praksa , svi koji su željeli u Hrvatskoj nešto dobro učiniti za narod popljuvani su ko zadnje smeće i progone se , a kolajne se dijele štetočinama i neprijateljima i njih se slavi.

Avatar ivica48
ivica48
09:52 04.11.2016.

Kakav smo mi to narod veselimo se tuđoj nesreći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije