Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negativan trend

Stopa nezaposlenosti u porastu drugi mjesec zaredom

Nezaposlenost
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
21.11.2014.
u 15:38

U evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje trenutno je preko 311 tisuća nezaposlenih

Državni zavod za statistiku objavio je kako stopa nezaposlenosti za listopad iznosi 18,7 posto. U rujnu je stopa nezoposlenosti iznosila 17,7 posto pa je ovo drugi mjesec zaredom kako nezaposlenost raste. 

U evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje trenutno je preko 311 tisuća nezaposlenih, dok je krajem listopada broj nezaposlenih bio oko 306 tisuća, što pokazuje ubrzani trend otpuštanja radnika nakon završetka turističke sezone.

>> Prognoze HUB-a: U 2015. čeka nas pad BDP-a i rast nezposlenosti

Komentara 6

MI
mismis
16:11 21.11.2014.

svake godine isto cudenje. pa sezona je zavrsila

DU
Deleted user
17:24 21.11.2014.

Uz sve te genijalne mjere koje poduzima ova vrhunska vlada??? Ma nije moguce, to mora da je neka greska... Kukurikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

OL
olrajt
18:06 21.11.2014.

...pa kako to a dečki u vladi tako se trude i tako dobro rade a i obečali su da će biti veliko poboljšanje?????.......taj HDZ je zaista veliki vanjski i unutarnji neprijatelj!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije