Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatična situacija

Nepoznati počinitelji pokušali oteti avion u kojem se nalazio Branko Vukšić

Branko Vukšić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.09.2015.
u 20:09

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za pokušaj otmice, a Petković i Vukšić su dobro te su kasnijim letom nastavili svoj put prema Indiji.

Saborski zastupnik Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a i tajnik Milorad Petković boravit će u New Delhiju sljedećih dana kao promatrači izbora.

Danas prilikom presjedanja u Pekingu prije samog polijetanja za New Delhi, avion su pokušali oteti nepoznati napadači. Na sreću putnika napad nije uspio a zračna luka Peking bila ja zatvorena 2 sata, izvijestio je u priopćenju Klub nezavisnih ljevičara.

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za pokušaj otmice, a Petković i Vukšić su dobro te su kasnijim letom nastavili svoj put prema Indiji.

>>Branko Vukšić: Pišu mi gdje će me ubiti, protjerati, psuju...

>>'Ne kradu se SDP-u mandati već je SDP ukrao Hrvatskoj ljevicu'

Komentara 22

VL
????
20:20 19.09.2015.

Nekako mi žao što ga nisu oteli, no kad bi ga upoznali, mislim da bi nas otmičari molili da ga primimo nazad i još nam ponudili novce za to.

GU
gustirna
20:35 19.09.2015.

Ma kad su culi da je prokaljeni borac iz domovinskog rata u zrakoplovu otmicari su odustali....

MA
markro3
20:41 19.09.2015.

Baš šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije