Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović u Međimurju

'Neobičan je i nezgodan tajming uhićenja Milana Bandića'

Kolinda Grabar Kitarović u Čakovcu
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
27.10.2014.
u 17:19

Na pitanje kako komentira inicijativu ministra Vrdoljaka da država podigne kredit za kupnju Ine od MOL-a, rekla je da zasad nema dovoljno informacija

– Institucije pravne države moraju raditi svoj posao, postoji presumpcija nevinosti dok se ne dokaže krivnja. No, neobičan je i nezgodan tajming uhićenja vrlo kratko prije izbora. Svakako, ako postoje indicije, službe trebaju odrađivati svoj posao, ali treba biti vrlo oprezan u koje vrijeme se to radi, da se onda time ne politizira i dodatno ne podižu tenzije – komentirala je u Čakovcu uhićenje Milana Bandića predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović.

Na pitanje kako komentira inicijativu ministra Vrdoljaka da država podigne kredit za kupnju Ine od MOL-a, rekla je da zasad nema dovoljno informacija. – U tijeku je arbitraža, pa ne mogu komentirati. Komentirat ću kad dobijem više informacija jer polovičnim informacijama nije dobro baratati – dodala je. S obzirom na to da je u Međimurju obišla tvrtke, jedno od pitanja bilo je mogu li predsjednici država utjecati na gospodarsku politiku.

– Apsolutno, i to na razne načine, prije svega poticanjem tih pitanja i rasprava u javnosti, iznalaženjem modela kroz razne savjetničke timove, davanjem inicijativa... Kao osoba koja u svom džepu nosi velik broj posjetnica visokih dužnosnika i gospodarstvenika diljem svijeta, vjerujem da mogu otvarati mnoga vrata našim gospodarstvenicima – izjavila je K. Grabar Kitarović. Vezano uz pobjedu HDZ-a na izborima u Sisačko-moslavačkoj županiji, napomenula je da ti rezultati samo pokazuju uzlaznu putanju HDZ-a te da će pobijediti na predsjedničkim izborima.

>> Grabar Kitarović posjetila branitelje: Vi ste moji heroji

Komentara 72

Avatar mirica19
mirica19
18:12 27.10.2014.

Ova će žena pobjediti na predsjedničkim izborima! Tajming za uhićenje jest sumnjiv, ali ne vrijedi se time zamarati... Kao predsjednica, sigurna sam, može za sve nas učiniti puno više, nego Josipović!

MS
MSKoRIsnik
18:33 27.10.2014.

Vratimo dostojanstvo hrvatskim braniteljima! Izaberimo prave i odlučne državnike a ne političare! Kolinda mi smo za tebe! Pozdrav iz Rijeke!

MS
MSKoRIsnik
18:29 27.10.2014.

Kolinda i Kolinda su najbolje za nasu domovinu a ne da nam branitelji gladuju a mladost odlazi u potrazi za kruhom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije