Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Šimunović

'Ne znam kako je to biti HDZ-ovac, ali premijer zna jer je preko njega zaposlen u MVP-u'

Ivan Šimunović
Foto: Infobiro/Pixsell
1/2
31.01.2014.
u 17:06

- Ne znam kako je to biti HDZ-ovac, premijer to zna bolje nego ja jer je preko HDZ-a svojevremeno zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova - rekao je zastupnik HSP-a dr. Ante Starčević Ivan Šimunović

Ivan Šimunović, zastupnik HSP-a dr. Ante Starčević, odgovorio je danas na komentar premijera Zorana Milanovića koji je jučer na sjednici Vlade komentirao "kako je lako biti HDZ-ovac".

- Ne znam kako je to biti HDZ-ovac, premijer to zna bolje nego ja jer je preko HDZ-a svojevremeno zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova, ali po vlastitom priznanju je propao kao diplomat pa se pravi da se svega toga ne sjeća - rekao je danas Šimunović.

- Cilj premijera i ove Vlade je doseći brojku od 500.000 nezaposlenih i da 100.000 mladih, obrazovanih ljudi da napuste granice Lijepe naše i pođu trbuhom za kruhom. Na žalost svih građana Republike Hrvatske vrlo su blizu ostvarenju svog cilja - dodao je.

Podsjetimo, Vlada je odbila Šimunovićev prijedlog da se na Jadranu proglasi gospodarski pojas, a ministar Siniša Hajdaš Dončić objasnio je kako taj prijedlog nije u skladu s obvezama prema EU koje smo preuzeli.

- Ovim prijedlogom se traži da Hrvatska prekrši obveze koje je prihvatila. Kako je lako biti HDZ-ovac - rekao je Milanović, iako se očitovao o prijedlogu zastupnika HSP-a dr. Ante Starčević, a ne HDZ-a.

>> Milanović prozvao zastupnika HSP AS-a: Kako je lako biti HDZ-ovac

Komentara 8

ZD
zdepar
17:47 31.01.2014.

ma premijer zna da mora svaki dan pljuvati po HDZ-ovcima radi održanja kondicije, pa i kada u blizini nema ni HDZ-ovca, ma nema to veze , njega tako više nitko ne shvaća ozbiljno

MX
MXLCLGTG
19:57 31.01.2014.

Pristojno bi bilo od premijera da zna ko daje prijedloge a ne ovako lupati ko Martin po diviziji,uz to je ostavio dojam dok spava bunca HDZ.

DH
dalibor.hren
22:27 31.01.2014.

Onda vjerojatno premijer zna tko je koga za ruku vodio u HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije