Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljena potraga

Ivanin šogor: Naše obitelji prolaze kroz kalvariju

potraga
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
08.07.2015.
u 10:26

- U ime naše obitelji, molim sve medije, novinare raznih portala i sve ljude koji na društvenim mrežama ostavljaju poruke osude, vrijeđanja i izvrtanja istine o događajima - da se suzdrže od osobnih konstrukcija i prihvate policijska izvješća kao mjerodavna - napisala je u javnom apelu Ivanina sestra Ingrid Vučko

Danas je nastavljena potraga za Ivanom Fogadić i malim Patrikom, nestalima u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Uključile su se i policijske uprave iz drugih županija.

"U ime naše obitelji, molim sve medije, novinare raznih portala i sve ljude koji na društvenim mrežama ostavljaju poruke osude, vrijeđanja i izvrtanja istine o događajima - da se suzdrže od osobnih konstrukcija i prihvate policijska izvješća kao mjerodavna. U ovoj izuzetno teškoj situaciji za sve nas u obitelji, teško pogođeni nestankom Ivane i Patrika, od velike nam je važnosti da očuvamo dostojanstvo kao ljudi i kao obitelj", napisala je u javnom apelu Ivanina sestra Ingrid Vučko.

Ivanin šogor Robert Fogadić na svom je Facebook profilu poručio: "Naše obitelji prolaze kroz tešku kalvariju, ali kunem se sa svim što mi je sveto, da ćemo moj brat, sestra i ja u suradnji s policijom i HGSS-om prevrnuti svaki kamen da nađemo Ivanu i Patrika. Zato još jednom molim, ako itko ima bilo kakvu informaciju, neka odmah obavijesti policiju."

 

>> Suprug nestale Ivane Fogadić: 'Tu večer tražila je gdje ćemo na more'

>> Majka koja je pobjegla sa sinom ponijela gotovinu. Suprug: Nadamo se najboljem

>> Šokirani muž: 
Ne znam zašto je otišla od kuće, sve je do te noći bilo normalno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije