Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. obljetnica HDZ-a

'Narod će opet dati podršku HDZ-u kako bi ispravili probleme s kojima živimo'

Foto: Alen Brodar/Zagorje International
1/4
17.06.2015.
u 13:45

Obilježavanje 26. rođendana HDZ-a simbolično je počelo u Zagorju, pred rodnom kućom prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja strank

Čelnici zagorske organizacije HDZ-a su u pratnji političkog tajnika Tomislava Čuljaka, predsjednika utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“, Milana Kovača i Miroslava Tuđmana, polaganjem vijenca u Velikom Trgovišću, ispred rodne kuće dr. Franje Tuđmana, obilježili 26. obljetnicu osnivanja stranke.

Obilježavanje 26. rođendana HDZ-a simbolično je počelo u Zagorju, pred rodnom kućom prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja stranke.

- Imamo tu čast i privilegiju što je ovo rodno mjesto utemeljitelja HDZ-a, ali prije svega utemeljitelja moderne hrvatske Države, dr. Franje Tuđmana i na to smo iznimno ponosni, rekao je predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek te dodao:

- Mi smo nova generacija u HDZ-u, nešto mlađa i od nas mnogi nisu sudjelovali u počecima stvaranja stranke, ali kada danas slušamo priče utemeljitelja, tek sada se vidi težina odgovornosti i veličina njihovog čina te svega onog što su u to vrijeme stvarali - stvarajući stožernu stranku hrvatskog naroda počeli su stvarati modernu Hrvatsku, a HDZ je kao stranka obilježio posljednjih četvrt stoljeća hrvatske nacionalne povijesti, rekao je, zaključivši da je uvjeren da će narod na narednim parlamentarnim izborima opet dati podršku HDZ-u, kako bi ispravili probleme s kojima Hrvati danas žive.

- Pred nama je bitka za državu koja je uspješna i u kojoj čovjek može dostojanstveno i kvalitetno živjeti, najavio je Tušek.

Foto: Alcatel

>> U razgovore za bolju Hrvatsku Karamarko najprije s poslodavcima

Komentara 64

UI
Uvijek_iskreno
14:01 17.06.2015.

HDZ će kao najjača i najbolja politička opcija u RH, pobjediti na parlamentarnim izborima!

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
14:08 17.06.2015.

HDZ ce pobijediti. Daleko si bolji od SDPa.

Avatar misslea
misslea
14:00 17.06.2015.

HDZ je jedina politička opcija koja nas može izvući iz ove situacije svojim trudom i radom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije