Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporno gostovanje

Nansi Tireli nakon suspendiranja predala ispisnicu iz stranke

Nansi Tireli
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.07.2016.
u 11:57

Hrvatski laburisti suspendirali svoju nekadašnju predsjednicu

Nakon jučerašnjeg radijskog gostovanja u emisiji Bez Cenzure Rovinj FM-a, Hrvatski laburisti suspendirali su svoju nekadašnju predsjednicu Nansi Tireli, potvrdio je za Zagorje.com trenutačni predsjednik Laburista Tomislav Končevski.

Končevski je izjavio kako je Tireli svojim izjavama na rovinjskom radiju naštetila ugledu stranke.

– Mi je nismo isključili, odnosno, nismo je ispisali iz stranke, nego smo je suspendirali i njezin predmet poslali na stranački Sud časti. Nakon toga Tireli je jučer sama poslala ispisnicu iz stranke – dodaje Končevski.

U gostovanju je Nansi Tireli, između ostalog, izjavila kako joj je žao što njezina stranka neće koalirati sa SDP-om kao što je i do sada, no da ona nije imala utjecaja na tu odluku s obzirom na novo vodstvo Hrvatskih laburista.

>> SDP više ne želi Laburiste, Hrelji jedan mandat

Komentara 29

ZO
zoom
12:58 14.07.2016.

strašno antipatična baba, njen odlazak iz laburista vratit će toj stranci glasače! otkako je lesar otišao, ona je potpupno uništila stranku

HR
hromcan
12:45 14.07.2016.

vi ste se SVI BAŠ SVI koji budete koaliral sa sa SDP-om pozdravili sa pameću u sve vas treba zatvoriti pod optužbom IZDAJSTVA DRŽAVE za koju smo mi branitelji krv lili.

ZL
zlisac1
12:23 14.07.2016.

Dakle, i ovi iz Laburista si svašta umišljaju. Valjda misle da su najmanje treća stranka po jačini. Milanović ih je od... i jedva je to dočekao. Za njih ne glasaju ni njihovi mama i tata. SAMO PROMJENA IZBORNOG ZAKONA će nam te ridikule maknuti s vrata (i iz VL)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije