Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez pozicija

Najveći tragičari Vlade HDZ-a i Mosta

Goran Marić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.10.2016.
u 20:50

Mandatar Andrej Plenković obratio se javnosti i potvrdio imena ministara u novoj Vladi.

Kao što je Damir Krstičević bio jedan većih tragičara Karamarkove Vlade, tako je svojevrsni tragičar nove Vlade Goran Marić. Iako je odradio izbornu kampanju, štoviše bio je prvi na listi u šestoj izbornoj jedinici, i bio član pregovaračkog tima s Mostom, naposljetku je ostao bez pozicije u Vladi. Posljednjih su se dana, baš zbog takvih situacija (koje su tada bile samo potencijalne), čule kritike na račun Plenkovića da bi mogao ponoviti neke Karamarkove greške.

I Karamarko je, naime, u Vladu uveo i ministre koji niti su sudjelovali na izborima niti su imali stranački legitimitet, to je Plenković sada ponovio s Martinom Dalić, ali i Ninom Obuljen te Pavom Barišićem. Iako su članovi Vlade izbor mandatara, ipak ne treba zanemariti ni politički legitimitet ministara.

> > Plenković predstavio ministre: Radi se o jednom kvalitetnom i stručnom timu. Ne očekujem potrese u HDZ-u zbog Hasanbegovića  

> > Ovo su ministri u novoj Vladi: Martini Dalić resor gospodarstva, Nini Obuljen kultura...

Komentara 48

VE
verica2
21:25 18.10.2016.

Nije tragičar onaj tko ostane bez ministarskog mjesta, već onaj tko ostane bez obraza.

BA
bakulušić
21:11 18.10.2016.

Gospodin Goran Marić nije tragičar nego je došao u poziciju da kao čelnik Odbora za medije uvede red i da Hrvatsku i hrvatski narod spasi od izluđivanja i navlačenja luđačke košulje. Ima priliku da izliječi hrvatsku rak-ranu.

Avatar kravata
kravata
21:11 18.10.2016.

Ma plenkovic je dobio direktivu tko mora a tko ne smije bit u ministarstvu to su sigrno zlatko miro goran i nina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije