Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Najbolje je da odu i Petrov i Karamarko, ne možemo ići na nove izbore'

Ruža Tomašić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
05.06.2016.
u 12:31

Svi koji imaju malo svijesti i malo ljubavi za Hrvatsku neka naprave ono što je najbolje za Hrvatsku, naglasila je Tomašić.

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke i europarlamentraka Ruža Tomašić poručila je, komentirajući krizu vlasti, da bi za hrvatske građane i hrvatske nacionalne interese najbolje bilo da Božo Petrov i Tomislav Karamarko podnesu ostavke i "stave nove ljude".

"Ne možemo ići na nove izbore, ne vjerujem u preslagivanje. Ne možemo si dopustiti da idemo na nove izbore, čuli ste da ćemo izgubiti nekoliko milijardi eura, a to sebi ne možemo dopustiti," rekla je Tomašić Hini prije Općeg sabora HKS-a koji se održava u Zagrebu.

 Svi koji imaju malo svijesti i malo ljubavi za Hrvatsku neka naprave ono što je najbolje za Hrvatsku, naglasila je Tomašić.

Premijer Tihomir Orešković zatražio je u petak, 3. studenoga od dvojice svojih potpredsjednika da odstupe nakon što nije uspio smanjiti tenzije između prvog potpredsjednika Tomisava Karamarka i potpredsjednika Bože Pterova, koji je podržao oporbeni prijedlog Karamarkova opoziva iz Vlade.

 Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u subotu je rekao da je HDZ sklon preslagivanju većine u Saboru i najavio da će HDZ,  ne podnese li Orešković ostavku, pokrenuti proceduru njegova opoziva. Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov je pak poručio da političku odgovornost snosi Karamarko.

>>I Bandić poručio: Ili preslagivanje do najkasnije mjesec dana, ili novi izbori

>>Karamarko nakon sjednice vrha HDZ-a: Imamo predispozicije da uđemo u preslagivanje većine

Komentara 47

VE
verica2
12:45 05.06.2016.

Gđa. Tomašić je u pravu!

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:59 05.06.2016.

Naravno da trebaju, uštediti će se novac a poćeti raditi. Sramotno je da zbog dvije osobe trpe svi.

Avatar kravata
kravata
13:12 05.06.2016.

Gospodo most ne zna sa kime i kako to je prolem, pa eto od 18 momentalno je sigiurno 12 a sto ako se dokaze da je mozda gospoda karamako radila za a ne porotiv hrvatskih interesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije