Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan pobjede

Na prepunom stadionu Thompsonovim koncertom završena proslava Oluje

marko perković thompson, koncert, knin
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/14
05.08.2015.
u 23:52

Koncert je održan na stadionu NK Dinara, a ove je godine proslava prebačena iz Čavoglava u Knin zbog 20. obljetnice Oluje

Tisuće ljudi pjevale su večeras s Markom Perkovićem Thompsonom u Kninu gdje je održao koncert u povodu proslave 20. obljetnice Oluje, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Koncert je održan na stadionu NK Dinara, a ove je godine proslava prebačena iz Čavoglava u Knin zbog 20. obljetnice Oluje.

Uoči koncerta poznati je pjevač predvodio kolonu bajkera od Čavoglava do Knina.

Na pozornici su uz kninsku gradonačelnicu Josipu Rimac bili i vođe prosvjeda branitelja iz Savske, Đuro Glogoški i Josip Klemm.

>> Thompson predvodio kolonu bajkera od Čavoglava do Knina

Komentara 223

AS
ante_slavonac
00:23 06.08.2015.

Prije sat vremena onako iz zahebancije pogledah malo komšijepo TV-u i mogu reći da se oni ili prave ludi ili su totalno prolupali.Toliko mržnje izgovorenih iz ustiju političara ali i traktorista nisam si usudio ni pomisliti.Tako da sve ovo jučer u Zarebu i danas u Kninu ima svoj smisao.Hoću reći da iako je tip psihopat a dobiva toliku medijsku pozornost u srbiji ,jako smrdi.Tip otvoreno prijeti i nije jedini.Uglavnom sve po starom.Danas biti srbin mora biti jako frustrirajuće.

CA
carlo20
00:20 06.08.2015.

Bravo Marko.

TH
thewasp
06:37 06.08.2015.

Good morning Vijetnaaaaaam, samo raspaljot, cuvaj se Vucica jer on ubija 100 muslimana za jednog srbina, zato ga ja predlazem za Nobelovu nagradu za "mir"jer je kao cetnik poslao mnoge duse u vjecni mir!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije