Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga u tijeku

Na Hvaru nestao muškarac, u potragu se uključio i HGSS

HGSS
Foto: screenshot/HGSS
13.01.2016.
u 09:35

Nesretni muškarac udaljio se iz svoje kuće u uvali Basina još u petak, a prijavu o nestanku policija je zaprimila tek jučer popodne nakon čega se HGSS iz Splita odmah uključio u potragu

U jutarnjim satima nastavljena je potraga za 80-godišnjakom na području Hvara, izvjestila je Hrvatska gorska služba spašavanja na svom Twitteru. Za muškarcem tragaju 16 spašavatelja i 2 potražna tima s psima.

Nesretni muškarac udaljio se iz svoje kuće u uvali Basina još u petak, a prijavu o nestanku policija je zaprimila tek jučer popodne nakon čega se HGSS iz Splita odmah uključio u potragu.

Na terenu je jučer bila HGSS-ova ekipa od 4 letača spašavatelja i  4 tragača s psima koja je helikopterom HRZ-a prebačena na otok Hvaru.

>>Spašavatelji HGSS-a pomogli pri transportu ozlijeđene osobe teške 250 kg

>>Priveden muškarac koji je iz puške pucao u pse HGSS-a

Komentara 2

NO
nogogaz
10:43 13.01.2016.

ima neki naš političar kuču na hvaru??

NO
nogogaz
10:44 13.01.2016.

mislim da ne bi bilo loše da ju ima..... fino more, divne plaže....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije