Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam cvijeća

Na Florafestu 90 izlagača, ove godine i arboretum

florafest
Ivica Galovic/PIXSELL
08.05.2015.
u 07:58

Florafest tradicionalno okuplja brojne zaljubljenike u šareno i mirisno cvijeće iz Slavonskog Broda i okolnih mjesta

Ovog vikenda u brodskoj će se Tvrđavi održati 8. Sajam cvijeća "Florafest“. Tijekom dva sajamska dana, 9. i 10. svibnja, posjetitelji će imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu manifestacije koja će okupiti oko 90 izlagača. U sklopu programa organizirana je i izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu. Uz bogatu ponudu presadnica cvijeća i opreme za vrtlarstvo, novina ovogodišnjeg sajma je mali arboretum, nasad raznovrsnog drveća i grmlja pogodan za vrtove, u kojem će se posjetiteljima predstaviti zanimljive biljne vrste.

Florafest tradicionalno okuplja brojne zaljubljenike u šareno i mirisno cvijeće iz Slavonskog Broda i okolnih mjesta. Izložbeni dio sajamskog prostora bit će otvoren u subotu i nedjelju od 10 do 19 sati, a ulaz je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije