Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretraga u Velikoj

Muškarac (62) u kući skrivao mali arsenal oružja

akcija u Sigetu,zapljena,oružje
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
15.10.2015.
u 10:48

Pronašli su pištolj, dvije puške, 250 grama crnog baruta, 772 komada raznog streljiva, upaljač za ručnu bombu, elektrodetonator, sporogoreći štapin te tromblonsku kumulativnu minu koje je neovlašteno posjedovao

Policija je temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu u utorak pretražila obiteljsku kuću na području općine Velika u kojoj živi 62-godišnjak. Pronašli su pištolj, dvije puške, 250 grama crnog baruta, 772 komada raznog streljiva, upaljač za ručnu bombu, elektrodetonator, sporogoreći štapin te tromblonsku kumulativnu minu koje je neovlašteno posjedovao.

Muškarac će biti kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

>> Svinje u Tovarniku izrovale automatsku pušku, pripadajuće streljivo i ručnu bombu

Komentara 3

OK
okvarbudovič
18:42 15.10.2015.

jako vazna jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije