Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rival s juga

Mladi psihijatar Božo Petrov zna s novcem i kreće na Markov trg

29.08.2013., Metkovic - Grad nakon izbora nove vlasti i gradonacelnika Boze Petrova. Bozo Petrov. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
04.10.2014.
u 00:30

Gradonačelnik Metkovića za HTV je rekao da mu prioritet neće biti bitka za fotelje, nego za boljitak Hrvatske

Mladi gradonačelnik Metkovića, psihijatar Božo Petrov potvrdio je da se priprema za izlazak na parlamentarne izbore. 
U izjavi za HTV kazao je da mu prioritet neće biti bitka za fotelje nego za boljitak Hrvatske.

Božo Petrov došao je fokus šire javnosti kada je kao odgovor na praznu gradsku blagajnu i ogromne gradske dugove koji su ga dočekali odgovorio drastičnim mjerama. Svoju i plaće gradskih pročelnika smanjio je za trećinu, a gradskim vijećnicima odlučio je kao naknadu za njihov angažman u Gradskom vijeću dati simboličnu plaću od jedne kune.

Petrov je tvrdio da ga je dočekao dug grada Metkovića od 17,5 milijuna kuna, a već do početka ove godine smanjili su ga za čak 6,5 milijuna kuna.

Mladi psihijatar očito zna s novcem i može se očekivati da će rezanje državne potrošnje biti okosnica njegova predizbornog programa. 

>>Božo Petrov na chatu Barometra najavio izlazak na parlamentarne izbore

Komentara 10

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
08:59 04.10.2014.

Hrvatska Vlada i hrvatski Sabor trebaju stotine takvih kao sto je Bozo Petrov.

HR
HRVATSKA89
07:35 04.10.2014.

treba nama u svakom gradu jedan bozo petrov onda bi se mogli sa nadati da ce za koju godinu biti normalna drzava bez dugova

HR
HRVATSKA89
07:35 04.10.2014.

treba nama u svakom gradu jedan bozo petrov onda bi se mogli sa nadati da ce za koju godinu biti normalna drzava bez dugova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije