Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova domova

Mladež HDZ-a: Vlada koristi studente u predizborne svrhe

studentski dom obnova
Foto: Robert Anic/PIXSELL
26.08.2015.
u 12:31

– Vlada je preko MZOS-a namjerno tempirala početak radova pred kraj ljeta kako bi obnova bila gotova neposredno pred parlamentarne izbore kada bi Milanović mogao na konto pribrojati određene političke poene – tvrdi Mladež HDZ-a

Mladež HDZ-a oglasila se priopćenjem u kojem optužuju da ''Vlada RH u dogovoru s Ministarstvom obrazovanja i sporta koristi studente odnosno obnovu studentskih domova u predizborne svrhe''.

U priopćenju navode da je ''premijer Milanović delegirao potpisivanje ugovora o izvođenju radova za obnovu studentskih domova za 21. kolovoza 2015. godine'' te se pitaju ''zašto natječaj za obnovu domova nije raspisan barem pola godine ranije kako bi se radovi izvodili preko ljeta kad studenti ne borave u domovima?!''

– Vlada je preko MZOS-a namjerno tempirala početak radova pred kraj ljeta kako bi obnova bila gotova neposredno pred parlamentarne izbore kada bi Milanović mogao na konto pribrojiti određene političke poene – tvrdi Mladež HDZ-a te Vladu poziva na odgovornost i da se očituje o slučaju.

>> Idući tjedan prva rušenja, ali i prva rata subvencije studentima bez soba

Komentara 47

UI
Uvijek_iskreno
12:39 26.08.2015.

Ne mogu više gledat tog Milanovića, dajte nam izbore da ga srušimo s vlasti!

UI
Uvijek_iskreno
12:38 26.08.2015.

Bravo Mladeži!!

UI
Uvijek_iskreno
12:43 26.08.2015.

Jedina politička Mladež koja se trudi i radi, koja ukazuje na pogrešnu politiku Zorana Milanovića. Svaka vam čast na vašem trudu i političkom angažmanu, nemojte slušat što drugi govore, možete biti ponosni na sebe! Bravo još jednom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije