Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj

'Umro sam od srama kad sam vidio da mi profesor kopa po smeću'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
12.04.2016.
u 09:16

- Da mi je netko prije deset godina rekao da će u mom Sinju bit otvorena pučka kuhinja... Ali to me još više motivira da ne odustajem i da se još više borim... - napisao je Bulj.

Na posljednjoj sjednici sinjskog Gradskog vijeća razgovaralo se o problemu nedostatka socijalne samoposluge i pučke kuhinje, te je donesen prijedlog da se u roku od 30 dana ispitaju mogućnosti o realizaciji. Ideja o otvaranju socijalne samoposluge zbog izuzetno lošeg gospodarskog stanja u Cetinskoj krajini i goleme nezaposlenosti, postoji već neko vrijeme.

Sinjski vijećnici odlučili su da će se otvaranje socijalne samoposluge ili pučke kuhinje realizirati u suradnji s Crvenim križem, Franjevačkim samostanom, udrugama civilnog društva i Centrom za socijalnu skrb. Inače u gradu volonteri sinjskog Caritasa u suradnji sa Crvenim križom ponedjeljkom već dijele namirnice i odjeću potrebitima.

A cijelu situaciju na Facebooku je komentirao i MOST-ov saborski zastupnik Miro Bulj

- Da mi je netko prije deset godina rekao da će u mom Sinju bit otvorena pučka kuhinja... Nekidan sam umro od srama kad sam vidio čovjeka starijeg od 60 godina u kontejneru, usto mi je bio i profesor. Ali to me još više motivira da ne odustajem i da se još više borim... - napisao je Bulj.

>>U Vukovaru s radom započela pučka kuhinja: 55 obroka za najugroženije Vukovarce

Komentara 25

TR
tretez
09:57 12.04.2016.

Niste umrli, g. Bulj, još ste živi. A i trebate nam živi. Samo je pitanje što ćete napraviti. A takvih profesora i mnogih drugih koji pretražuju kontejnere viđamo odavno i svaki dan. U isto vrijeme i vaši ministri žive u neprimjereno velikim i skupim stanovima i sole nam pamet kako, eto, nemaju druge opcije.

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
10:21 12.04.2016.

To je nama vaša borba dala!!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:27 12.04.2016.

Hm, ovaj profesor kopa po smeću jer mu je smeće od partizana i lažnih branitelja otelo mirovinu koju je zaslužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije